Even voorstellen: Trotse Moeder Pien

Op onze oproep aan zwangeren en meerlingmoeders om zich te melden wanneer ze het leuk vinden om hun persoonlijke verhalen te delen op TrotseMoeders.nl kwamen een heleboel enthousiaste reacties binnen. Een aantal moeders heeft inmiddels al een eerste blog geschreven, maar voor die gepubliceerd gaan worden, gaan we ze eerst voorstellen. Hier is het de beurt aan Trotse Moeder Pien. Ze stelt zichzelf kort voor:

Mijn naam is Pien en ik ben trotse moeder van 4 kinderen. Zoon B is 7, en M, T en P zijn een twee-eiige drieling van 4; 2 jongens en 1 meisje. Ook hebben we nog 2 katten met de klinkende namen Postbode en Rode Gerrit. Ik ben al meer dan 10 jaar getrouwd met meneer B. en ik werk 4 dagen per week in de culturele sector.

Voor ons was kinderen krijgen geen vanzelfsprekende zaak en ik ben ongelooflijk blij dat na vele jaren ziekenhuisgedoe we nu maar liefst 4 hele bijzondere kinderen hebben. Hoe bijzonder ze zijn kun je lezen in mijn blogs.

knutselwerk-copyright-trotse-moeders-pienOh ja, vergeet ik nog bijna mijn hobby’s: daar heb ik natuurlijk helemaal geen tijd voor, maar daar laat ik mij niet door weerhouden. Gevolg: het huis ligt vol met diverse knutselprojecten in verre maar vooral minder verre staat van gevorderdheid, kookboeken waar ik binnenkort echt weer eens uit ga koken en stapels woontijdschriften voor als we dan toch eindelijk ons interieur gaan opknappen en die 4 dubbele hoogslaper gaan ontwerpen… Dit alles dan weer smaakvol afgestyled met achteloos neergegooid speelgoed en de eindeloze stroom van tekeningen en knutsels die via school en BSO tot ons komt.

Het is druk, het is veel: in huis, op werk, in mijn hoofd. De to do lijsten liggen overal en worden nooit eens korter… Mijn manier om hiermee om te gaan is zo blijmoedig mogelijk achter de feiten aan blijven hollen. Welkom in mijn gezin!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Even voorstellen: Trotse Moeder Inge

Na een tijdje met maar een paar mensen de websites TrotseVaders.nl en TrotseMoeders.nl draaiende te …

Share
Share