Schaduw van de nacht – Tess Gerritsen

Een nieuw boek van Tess Gerritsen. Een niet te dikke paperback dit keer (288 pagina’s) en uitgegeven door The House of Books. Een prima boek om op een zonnige dag in te beginnen.

Maar goed dat het zonnig weer was…. het boek begint niet al te vrolijk. Een vrouw, schrijfster van kookboeken, trekt zich terug in een oud maar mooi huis op een klif. En al snel zijn er tekenen dat er iets mis is met het huis. Maar ook de tijdelijke bewoonster draagt haar geheimen mee.

Zou het spoken in het huis, wat eens heeft toebehoord aan kapitein Brodie? Zijn de muizenlijken waar de kat mee aan komt, de enige die een niet natuurlijke dood sterven? Lees dit boek en je komt er vanzelf achter!

Beschrijving van Schaduw van de nacht via de uitgever:
Ava Collette ontvlucht haar verleden in Boston en huurt Brodie’s Watch, een oud huis in een afgelegen kustdorpje in Maine. En ook al gaan er verhalen over de rondwarende geest van kapitein Brodie, ze voelt zich er onmiddellijk op haar gemak. Totdat ze vreemde geluiden begint te horen en de dorpelingen ontfutselt wat ze liever geheim houden voor buitenstaander: iedere vrouw die het huis bewoont heeft er ook is komen te overlijden. Is de geest van kapitein Brodie ervoor verantwoordelijk of is een moordenaar van vlees en bloed de schuldige? Iemand die steeds dichter in de buurt van Ava komt…

Hieronder nog het artikel met het interview met Tess Gerritsen:

https://trotsemoeders.nl/2017/09/14/tess-gerritsen-over-haar-jubileum-en-het-begin-van-de-%e2%80%98rizzoli-isles%e2%80%99-serie-interview/

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …

Share
Share