Kabouter Plop leest voor

Studio 100 brengt samen met Playlane ook haar eerste interactieve boeken applicatie uit. De Plop app is een voorleesboek vol grappige animaties, vrolijke geluidjes, een leuk verhaal en de stem van niemand minder dan Kabouter Plop. Maar de Plop app is nog zoveel meer! Blader zelf door het verhaal, speel een van de leuke spelletjes of kleur de plaatjes uit het boek. Ben je in een creatieve bui? Maak dan snel je eigen Plopfilmpje! Kies een achtergrond, plaats er Plopfiguren op en laat ze bewegen, neem je eigen stem op en maak zo zelf een dol Plopavontuur!

Lees meer:
Interactief prentenboek voor de iPad
K3 Vliegtuig
Plopsa Indoor Coevorden bezorgt een leuke dag

About Elles

26 jaar, mama van Eva (6) en Jamie (4). Veel online te vinden, hou van gezelligheid!

Check Also

OSMO: interactief leren [review van OSMO Tangram]

OSMO is een ‘award-winning’ spelsysteem dat een geheel nieuwe interactie met de iPad biedt door …