SES Colorball

Deze Colorball van SES bevat 6 bollen waskrijt in verschillende kleuren. De bal past gemakkelijk in peuter- en kleuter handjes. Tevens is deze Colorball geschikt voor  kinderen die moeilijk met potloden of stiften kunnen kleuren.

Recensie
Ik heb deze SES Colorball al vaak in de winkel zien liggen. Telkens vroeg ik me af of dit nou wel of niet handig was. Toen mijn dochter onlangs deze Colorball kreeg, was ze blij verrast. Ze houdt van kleuren, en zo’n vrolijk uitziende kleurbal beviel haar wel. Ze ging direct ijverig aan de slag en probeerde alle kleuren uit. Ik zag dat de Colorball inderdaad goed in de hand lag. Ze kon de Colorball makkelijk vasthouden en even makkelijk draaide ze de bal iets, als ze een andere kleur wou. Zelf vond ze deze Colorball wel heel erg handig; want nou had ze alle kleurtjes tegelijk vast. Hierdoor hoefde ze niet steeds weer een andere potlood of stift te pakken. Kijk, dat zijn dingen waar wij als ouder zijnde niet aan denken. Dat is echte kinderlogica.

Al snel was ik ervan overtuigd dat de SES Color ball handig en leuk is. Maar er is één ding wat ik miste aan informatie; ik kan nergens vinden of deze waskrijt wel of niet uitwasbaar is. En dat is nou net iets, wat ik wel graag van te voren wil weten. ’s Avonds blijkt echter dat de SES Colorball niet uitwasbaar is…Volgende keer hier dus maar rekening mee houden.

Bestel dit product hier>>

 

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Kiekeboe – Dieren kleuren

KIEKEBOE! De dieren in dit boek kunnen zich heel goed verstoppen. Ze hebben allemaal kleuren …

Share
Share