Nieuwe film over De Dolle Tweeling [trailer en informatie]

De 6 boeken over De Dolle Tweeling zijn geschreven door Enid Blyton en uitgebracht van 1941 tot en met 1945. En nog steeds is De Dolle Tweeling populair. De boeken worden nog steeds gelezen (jeugdsentiment!) en inmiddels zijn er al meerdere films verschenen. Niet vreemd, want Enid Blyton was een zeer goede schrijfster die boeken vol fantasie heeft geschreven. Ook bijvoorbeeld ‘Noddy’ en ‘De Vijf’ zijn van haar hand.

Bij De Dolle Tweeling draait het uiteraard om een tweeling; een een-eiige meisjestweeling die in de originele Britse boeken Pat en Ann heten. In de films heten ze Hanni en Nanni en beleven ze verschillende avonturen.

De nieuwste film over De Dolle Tweeling heet “De Dolle Tweeling – Meer dan beste vriendinnen“. Hieronder vind je algemene informatie over de inhoud en kun je alvast een indruk krijgen van deze vrolijke film door de trailer te bekijken.

Wanneer de zusjes Hanni en Nanni onverwacht naar een kostschool worden gestuurd door hun moeder bedenken zij allerlei plannetjes om zo snel mogelijk geschorst te worden. Ze willen namelijk veel liever bij hun vader zijn, thuis in Berlijn. Op kostschool Lindenhof maakt de brutale tweeling het leven van de leraren zuur, ze halen kattenkwaad uit en stellen het geduld van de leraren behoorlijk op de proef. Wanneer Nanni bevriend raakt met een groepje meisjes en de verantwoordelijkheid krijgt voor de zorg van paard Pegasus, drijft dat de zusjes uiteen. Hanni is namelijk nog steeds bezig met het uithalen van grapjes, zodat ze naar huis kunnen. Voor de eerste keer in hun leven is de tweeling het niet met elkaar eens. Zullen zij het goedmaken en elkaar weer vinden?

De Dolle Tweeling: Meer dan beste vriendinnen is vanaf 11 oktober 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen. De stemmen van de Dolle Tweeling worden vertolkt door Mylène & Rosanne.

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Nieuwe Downton Abbey film [informatie en trailer]

Toen ik naar de première van de eerste Downton Abbey film ging, had ik nog …