Baby bistro

In dit boekje staan vele tientallen hapjes waar baby’s blij van worden. De recepten zijn geschikt voor kindjes van zes tot achttien maanden. Je vindt ook lekkere fruithapjes en fingerfood. En natuurlijk talloze bereidings- en bewaartips.

Recensie
Als je kleintje dan 4 maanden is kan je beginnen met bijvoeden. Of kan je beter wachten tot je kindje 6 maanden is? Wil je liever vers eten geven in plaats van een potje? En hoe bewaar je dan jouw culinaire hoogstandje? Zijn dit vragen die jou bezig houden? Dan is het boekje ‘Baby bistro’ geschreven door Annechien Tervelde misschien wat voor jou.

De tips staan in een gekleurd vlak. De recepten zijn simpel (kan ook niet anders) en duidelijk. Wat je kindje wanneer wel en wanneer niet mag is overzichtelijk terug te vinden in het boekje. Zelf ben ik fan van de Rapley methode maar dan nog is het een handig handzaam boekje. De indeling maakt het boekje overzichtelijk en praktisch in gebruik.

Baby Bistro – Annechien Tervelde
Kookboek, hardcover, 80 pagina’s, Forte uitgevers
Bestel dit boek hier via Bol.com>>

About Sandra

tiggelman@msn.com'
Moeder van 6 kinderen: 1. Een meisje van 13. Zit in de tweedeklas van het voortgezetonderwijs en volgt tweetalig het gymnasium. Een bijdehandje. 2. Een jongen van 10. Gaat naar openbaar Daltononderwijs en zit in groep 7. Een dromer. 3. Een jongen van 8. Heeft PDD-NOS (vorm van autisme). Krijgt scholing op een cluster IV school, dat is speciaal onderwijs. Een verkenner. 4. Een jongen van 2. Gaat 1 dag per week naar de creche. Een ondeugd. 5. en 6. Tweelingbroers. Zijn nog baby's. Zij gaan 1 dag per week met nr. 4. naar de creche. De oudste is een driftkikker en de jongste een mak lammetje. Ik ben getrouwd met hun vader en beide zijn we werkzaam in de gezondheidszorg. Mijn man fulltime en ik 2 dagen per week. 1 dag in de week is papa thuis.

Check Also

Het vegetarische kinderkookboek

Sinds de KCC zijn mijn dochter en ik ‘flexitariërs’, wat mij beter bevalt dan haar… …