Laatste dag op de sprookjescamping [verslag]

Na weer een minder goede nacht, maar wel een hele fijne en gezellige avond, was nu al onze laatste dag op de sprookjescamping aangebroken. Een weekend is uiteraard veel te kort om alles te kunnen doen en om aan alle leuke activiteiten deel te nemen, dus we zullen gewoon een keertje terug moeten.

WP_20160612_10_20_38_Pro WP_20160612_10_21_56_Pro

Maar we gaan nog lang niet weg, eerst nog lekker genieten van deze zondag. Uiteraard weer met een uitgebreid ontbijt met lekkere verse warme broodjes uit de oven en gezellig met z’n allen aan tafel! Dit keer buiten, want dat hoort toch eigenlijk wel op een camping vind ik. Veel buiten zijn en genieten van je omgeving en vooral van elkaar.

WP_20160612_12_12_09_Pro

We waren echt rustig aan aan het doen, dus helaas geen Zumba voor mij in de ochtend. Maar we gaan wel met z’n allen zwemmen.

WP_20160612_12_40_32_Pro WP_20160612_12_14_24_Pro

Hoewel het best fris was en de zon zich niet liet zien, hebben we toch heel stoer buiten gezwommen. We zijn pas later naar binnen gegaan om nog wat te spelen en te glijden.

WP_20160612_12_16_51_Pro

De kinderen vermaakten zich prima en wilden ook eigenlijk niet stoppen, maar we wilden in de middag graag naar de Magische wereldreis bij de Sprokkelplaats.

IMG_3522

Dus na het omkleden en wat eten zijn we daar naar toe gegaan. Voor de peuters waren er allemaal spelletjes van over de hele wereld . De oudere kinderen mochten wel meedoen, maar dan vooral door de kleintjes aan te moedigen en mee te helpen! Xavi vond het prachtig om te kunnen laten zien dat hij de oudere broer was en Yuna en Quint waren maar al te blij dat hun grote broer er bij was, zodat ze toch net wat makkelijker aan alles mee deden. Ze gingen door hoepels springen, tikkertje spelen en nog veel meer. Na afloop van de spelletjes werd er weer gedanst.

IMG_2540 IMG_3529

We hebben in de mobil home alle spullen weer bij elkaar gezocht, hebben het nog schoongemaakt, alles in de auto gepakt en hebben de sleutels weer ingeleverd bij de receptie! De kinderen mochten toen nog een klein speeltje uitkiezen uit de grote schatkist. Deze knuffeltjes werden de hele terugreis stevig vastgehouden door het drietal. Onderweg hebben we nog een stop gemaakt bij een wegrestaurant om ons topweekendje even gezellig af te sluiten. Daarna vielen ze heerlijk in de slaap, zodat we nog een uurtje in alle rust terug naar huis konden rijden.

IMG_3534

De kinderen hebben alledrie heerlijk geslapen en waarschijnlijk fijn gedroomd van alle sprookjesfiguren, de activiteiten en vooral ook het zwemmen! Kortom, de sprookjescamping is een absolute topper en aanrader!

Voor de andere verslagen over de Sprookjescamping, klik hier >>>>

Share

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Ontspanning en vermaak op de Sprookjescamping [verslag]

Verslag van ons goed verzorgde kampeerweekend op de vijf-sterren Sprookjescamping in Rheeze (Overijssel).

Share
Share