De Gyro Bowl

We kennen allemaal de situatie dat je kind zijn of haar bakje met eten op de grond laat vallen. De tafel, de kinderstoel en de vloer; alles is gelijk een bende. Of erger… het tussendoortje onderweg vliegt door de auto. Overal rozijntjes, koekjes of druiven. Een ramp om weer op te ruimen met al die kieren en rare hoekjes rondom de autostoeltjes. Hier is dé oplossing voor gevonden, namelijk een bakje waar niets uitvalt. De GyroBowl.

De GyroBowl is een uniek ontwerp dat zorgt dat er geen eten uit het bakje kan vallen. Het bestaat uit twee bakjes in één. Het ene is een 360 graden roterend bakje en de andere zorgt ervoor dat de onderkant altijd gesloten is. Dit systeem zorgt er voor dat als het bakje schuin gehouden wordt of bijvoorbeeld op de grond valt, de inhoud netjes in het bakje blijft zitten. Geen rommel meer als jonge kinderen gaan eten, ideaal voor onderweg en geen verspilling van voedsel dat oneetbaar is geworden omdat het op de grond ligt.

Het bakje kan gebruikt worden voor tussendoortjes en snacks, zoals popcorn, snoep, fruit, koekjes en rozijnen. Maar natuurlijk ook voor speeltjes. De GyroBowl komt standaard met een deksel waardoor je hem goed kan afsluiten. Ideaal voor onderweg!

De Gyro Bowl zeer kindvriendelijk. Hij is namelijk geheel BPA-vrij, bevat geen scherpe randjes en heeft een handvat speciaal ontworpen voor de kleine kinderhandjes. Dit etensbakje kan eenvoudig worden schoongemaakt in de vaatwasser. De GyroBowl kost € 9,95 en is verkrijgbaar via www.proliberis.nl.

Goed om te weten: Pro Liberis is in september 2012 opgericht door zeven studenten. Pro Liberis is een non profit organisatie. De winst wordt geschonken aan Stichting Kinderleukemie Nederland. Met de aanschaf van de GyroBall heb je dus én een handig product in huis én steun je ondertussen een heel goed doel.

Lees hier onze recensie>>

Dit product werd op de TrotseMoeders.nl stand op de Negenmaandenbeurs “live” getest. Lees over de ervaringen en meningen van de bezoekers van deze beurs.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

“Zaterdagavondje”: pyjama’s en popcorn

Inmiddels is het een traditie in Huize Trotse Vaders / Trotse Moeders: zaterdagavondje! Een avond …

Share
Share