Er Was eens een vosje…

Er was eens een vosje dat werd geboren in een land met veel huizen, maar geen enkele toren. Er was eens een vosje… is een bijzonder prentenboek over Vosje, die graag in een toren wil wonen. Hij bouwt een vliegtuig en resit samen met zijn knuffeldier de wereld af op zoek naar een mooie toren. Ze komen langs een vuurtoren, de Eifeltoren, wolkenkrabbers en nog veel meer torens. Zulle ze de juiste toren vinden?

Recensie
Een geweldig prentenboek! Er was eens een vosje is bij ons thuis een grote hit geworden. Het prentenboek heeft mooie tekeningen en de teskt is goed te volgen. Ga samen met vosje en het knuffeldier op reis en kijk of ze DE toren kunnen vinden. Mijn zoontje heeft het boek zelfs meegenomen naar school en het boek op zijn manier voorgelezen aan de kinderen in zijn klas. Elke bladzijde eindigt bijna altijd met dezelfde tekst waardoor het heel makkelijk te volgen is voor peuters.

Er was eens een vosje… – Gitte Spee
Prentenboek, hardcover, 22 pagina’s, The House Of Books
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Vol met wol

Soms worden er hele leuke prentenboeken uitgegeven. Vaak zelfs. En een enkele keer springt er …