Madaga bezorgt Baby gerechtjes op Schiphol

Toen ik het las kon ik het bijna niet geloven. Madaga, de online traiteur voor kleine kinderen bezorgt deze zomer ook kant- en- klare gerechtjes op Schiphol. Als dat geen uitkomst is! Tot 1 oktober wacht Madaga ouders en hun kids op met handige koeltasjes gevuld met vier verse gerechtjes en een koelelement. Om je vakantie goed te beginnen of om het vakantiegevoel iets langer vaste te houden bij thuiskomst.

Wat zit erin
Madaga heeft speciaal voor drie verschillende leeftijden een maaltijd samengesteld. Zo heb je een pakketje voor de allerkleinste (vanaf 4 maanden) met worteltjes, broccoli, mango- banaan en bosbessen- banaanfruithapje. Voor de wat oudere kindjes (vanaf 6 maanden) een pakketje met pasta bolognese, kip en sinaasappelcouscous, mango- banaan en bosbessen- banaanfruithapje. Voor de oudere kinderen (vanaf 1 jaar) is dit pakket ook in een grotere portie verkrijgbaar.

Hoe bestel je ‘Go baby’
Een Baby on the go pack is heel eenvoudig te bestellen, dit kun je gewoon doen vanuit huis, je vakantiebestemming of in het vliegtuig. Je hoeft enkel een sms’je te sturen met GO BABY of te bellen naar +31 6 52 785 124, een e-mail te sturen naar gobaby@madaga.nl . Direct via de website bestellen kan natuurlijk ook. De bestelling moet wel 48 uur van tevoren binnen zijn.

Kosten
Het koeltasje met koelelement en verse gerechtjes kost € 12,- (vanaf 4 maanden), € 16,- (vanaf 6 maanden) of € 18,- (vanaf 12 maanden). Dit is inclusief de bezorging door het Madaga-team op het meetingpoint van Schiphol.

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share