Koala Keys van Playgro

De Koala keys van Playgro is een mooi en vrolijk speeltje om te zien. Ze hebben veel verschillende kleuren en materialen gebruikt. Zo zijn de oren van gladde stof gemaakt en knisperen als je erin knijpt. De bijtring zelf is zwart-wit en er zit een ribbeltje op. De 3 losse ringen zijn verschillend van kleur en zijn van glad plastic gemaakt. Aan het eind van de ringen zit een soort rubber met verschillende reliëfjes erop, zo heeft de ene ring rondjes en de ander streepjes. Koala keys is geschikt voor baby’s vanaf 3 maanden. Playgro wil met dit speeltje je baby verschillende kleuren, materialen en reliëfjes laten ontdekken.

Mijn zoon is 4 maanden en is direct erg enthousiast over dit speeltje. Hij begint meteen te lachen als hij het vrolijke gezichtje van de koala ziet. Bovendien is hij nu in de fase dat alles in zijn mond gaat, ook deze koala moest het ontgelden. Maar wat een plezier heeft hij van dit speeltje. Gelukkig zijn de ringen van het formaat dat hij ze niet geheel in zijn mond kan steken, en blijft het bij sabbelen aan de ringen. De zwart-witte bijtring is voor hem goed vast te houden, zodat hij veel herrie kan maken door het speeltje hard heen en weer te bewegen.

Ik vind de Playgro Koala Keys dus een erg leuk speeltje voor baby’s die in de fase zitten dat alles wat ze in handen hebben in de mond doen. Daarnaast is het speeltje niet duur met een adviesverkoopprijs van € 7,99. Je baby heeft hier erg veel plezier van. Voor mij een echte aanrader!

Bekijk hier de producten van Plagro>>

Share

About Marjel

wplatenburg@home.nl'

Check Also

Bijtring van 4NaturalKids – recensie

De bijtring met knuffeltje van 4NaturalKids is gemaakt met natuurlijke materialen. De ring is van …

Share
Share