Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze dank-je-wel, maar een oprecht bedankje wanneer er een gelegenheid voor is. En die gelegenheid hoeft niet groots en meeslepend te zijn. Een bedankje omdat je kind altijd welkom is bij de buurvrouw wanneer jij iets later thuis bent dan verwacht. Een bedankje omdat je je moeder altijd mag appen wanneer je een vraag hebt over de borstvoeding. Een bedankje omdat je partner altijd de auto voor je klaar zet wanneer je vroeg weg moet. Een bedankje omdat je vriendin de hele afwas wegwerkte terwijl jij je kind naar bed bracht. Het kan van alles zijn…. en het zal altijd gewaardeerd worden!

Nationale bedankdag

Zoals je wel leest, hoeft er niet speciaal iets groots, levensveranderd te zijn gebeurd om reden te geven iemand te bedanken. Juist de kleine gebaren zijn zo leuk om bewust op te merken en te waarderen. Om daar meer aandacht voor te geven, is er in Nederland dit jaar voor de tweede keer de Nationale Bedankdag. En waar denk je aan bij “Merci” zeggen? Juist: aan de heerlijke chocolade van Merci 😉

Merci – winactie

Wist je dat je nu zelf een cover kunt ontwerpen voor een doos Merci? Extra leuk om je bedankje persoonlijk te maken. Maar met een doos chocolade waar in grote letters “Merci” op staat, komt de boodschap ook over hoor! En nu kun je één van de 4 grote merci chocolade pakketten met verschillende merci producten winnen, die Merci beschikbaar heeft gesteld om extra aandacht te geven aan de Nationale bedankdag!

Wie wil jij bedanken?

Wie wil jij bedanken op deze Nationale bedankdag? Laat het ons weten door een berichtje achter te laten op Facebook of Instagram, of door een mail te sturen naar redactie@trotsemoeders.nl onder vermelding van “Merci”. Mocht je een foto of iets dergelijks meesturen, is het extra leuk. Alles wat toegestuurd wordt dient rechtenvrij gepubliceerd te mogen worden op onze websites en Sociale Media.

Merci Chocolade pakketten

Natuurlijk zijn er geen winnaars, wanneer het om persoonlijke verhalen gaat. Daarom zal uit alle inzendingen, via Facebook, Instagram of mail, willekeurig gekozen worden wie één van de vier grote merci pakketten met verschillende merci producten toegestuurd krijgt. Deze actie delen kan op een Merci van de redactie rekenen 😉 Meedoen aan deze actie is gratis en kan t/m 25 september 2022. Voor onze voorwaarden, klik hier.

Dank je wel

En denk er aan… niet alleen vandaag is het fijn om eens vanuit je hart stil te staan bij de positieve dingen in je leven en daar dank je wel voor te zeggen. Daar word je zelf ook blij van!

 

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Win kaartjes voor de musical Sneeuwwitje in Plopsaland De Panne [winactie]

Wil jij naar Plopsaland De Panne EN naar de Sneeuwwitje musical in het Studio 100 …

Share
Share