Moppenboek, de leukste moppen en raadsels uit Kidsweek

Een pocketboekje met zachte kaft uitgegeven door Van Holkema & Warendorf.  Zij maken deel uit van Uitgeverij Unieboek – Het Spectrum bv uit Houten. Op internet te vinden bij www.unieboekspectrum.nl en www.kidsweek.nl De omslag is gemaakt door Caroline Koster.

Recensie
Het is een ontzettend leuk boek voor jong en oud. Er staan korte raadsels in en de wat langere moppen. Oud en nieuw door elkaar maar erg leuk. De visite die kwam werd dan ook bestookt met raadsels, ook werd het meegenomen naar school. Een groot succes dus! Ook zijn de tekeningen die verspreid over het boek staan eenvoudig maar erg humoristisch.

Boekuitleg
Waarom heeft een oen lege flessen in de koelkast? Voor bezoekers die niks willen drinken natuurlijk! En waarom neemt een Belg altijd een Kidsweek mee in de auto? Om door de bochten te scheuren! Lezers van Kidsweek stuurden deze en nog duizenden andere moppen en raadsels in naar de krant. Een selectie van de 200 beste vind je nu in dit allereerste Kidsweek Moppenboek. Maar pas op als je gaat lezen: de slappe lach ligt op de loer!

Kidsweek Moppenboek
Moppenboek, pocket, 112 pagina’s, Unieboek
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Kidsweek Taalhelden van het Spelwoud [bespreking]

Filmdistributeur en bordspellenontwikkelaar Just entertainment en weekkrant Kidsweek hebben de handen ineen geslagen en een …