Duinrell dag 3 [verslag]

duinrell-copyright-trotse-moeders-7In lichte paniek werden de kinderen wakker: “mama, vandaag is de laatste dag in Duinrell en we hebben nog niet alles gedaan”. Het was toen half 6…..

Klopt wel: niet alles gedaan. Dat is het ‘gevaar’ van een lang weekend Duinrell, je denkt tijd genoeg te hebben en zo zaten ze ongeveer twintig keer in de Kikkerachtbaan en verbleven ze uren in het Tikibad. Maar Duinrell heeft nog veel meer te bieden! Gelukkig hadden we een plattegrond van het park en ik raadde ze aan om te gaan kijken wat ze in ieder geval nog wilden doen voordat het park zou sluiten.

Terwijl ik me nog even omdraaide, hoorde ik de kinderen in de kamer door elkaar praten en vertellen wat er allemaal nog was. En een klein uurtje later, ik had inmiddels mijn eerste kopje koffie op, kwam de tweeling met een uitgewerkt plan:

duinrell-copyright-trotse-moeders-21

De oudste wilde juist in achtbanen, dus tijdens het ontbijt werd een plan van aanpak gemaakt: we gingen met ons allen naar de Kikkerachtbaan (bovenaan het lijstje!). Papa ging daarna met de jongens richting Splash en andere achtbanen terwijl ik met mijn dochter richting de sprookjes ging.

duinrell-copyright-trotse-moeders-25 duinrell-copyright-trotse-moeders-28

Gelukkig voor papa, hoefde hij alleen de eerste keer maar mee in de attracties. Onze jongens van 8 en 11 jaar, kunnen prima zelf in alle snelle en draaiende attracties en ook nat worden lukt prima zonder papa erbij, die natuurlijk wel in de buurt bleef.

Mijn dochter en ik genoten ondertussen van alle sprookjes en de attracties daar omheen. Vervolgens gingen we naar de twee enorme speeltuinen waar ook alles nog uitgeprobeerd moest worden.

duinrell-copyright-trotse-moeders-34

En toen was het tijd voor lunch en droge kleren, want wanneer je wilt, kun je prima nat worden in Duinrell, daar hoef je niet eens het Tikibad voor in! Overigens staat er bij de Splash in de buurt een capsule waarin je jezelf kunt laten ‘droogblazen’, dit voor degenen die niet de luxe hebben om tussendoor naar een Duingalow te kunnen gaan.

duinrell-copyright-trotse-moeders-11

Na een broodje bleef ik in de Duingalow, ik heb bekkeninstabiliteit en het lopen lukte niet meer. Dat is ook het fijne van zo’n huisje, je kunt tussendoor bijkomen, anders had ik de tweede dag al niet meer kunnen lopen. Natuurlijk moest nog wel de hele agenda die de kinderen hadden samengesteld, worden afgewerkt, dus manlief en de kinderen zijn nog teruggegaan en Rick de Kikker is weer geknuffeld, via het reuzenrad is het hele park bekeken en tot slot werd de glijbaan en uiteraard de Kikkerachtbaan nog bezocht.

duinrell-copyright-trotse-moeders-24 duinrell-copyright-trotse-moeders-13 duinrell-copyright-trotse-moeders-26duinrell-copyright-trotse-moeders-56

Terug in het huisje hebben we lekker pasta gegeten en terwijl Trotse Vader nog één keer naar het Tikibad ging, heb ik de koffers ingepakt. Nog even een kopje koffie en tegen acht uur reden we weg. De kinderen al in pyjama, zodat ze, toen we een uurtje later thuis waren, lekker verder konden slapen in hun eigen bedden, helemaal voldaan na een weekend wat aanvoelde als een echte mini-vakantie!

duinrell-copyright-trotse-moeders-17

Conclusie: Duinrell is geschikt voor alle leeftijden, is super voor een dagje uit en er is meer dan voldoende te doen om er meerdere dagen achter elkaar te verblijven. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar, we hebben echt enorm genoten!

 

Voor het verslag van dag 1 in Duinrell, klik hier >>>>

Voor het verslag van dag 2 in Duinrell, klik hier >>>>

Voor het verslag van een mama-dagje in Duinrell, klik hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

Vijf tips om een vakantie bij elkaar te sparen

Na twee jaar corona kunnen we eindelijk weer zorgeloos op vakantie. Je kunt de vakantie …