Ik ga op reis en ik neem mee…… Denksport puzzelboekjes

Wanneer de kinderen vakantie hebben, probeer ik zelf minder uren te werken en veel leuke uitstapjes met ze te maken. En met lekker weer neem ik graag een middagje vrij om buiten te lezen of te puzzelen. Want beide activiteiten horen voor mij onlosmakelijk bij vakantie!

Ik denk dat ik nog nooit op vakantie ben gegaan zonder een doos met boeken (of een e-reader vol) en een aantal puzzelboekjes. Meestal zijn dat van die ‘logische denkpuzzels’ en cryptogrammen maar soms ook een zomerbundel met van alles wat, of een puzzelboek met Zweedse puzzels. De kinderen doen dan graag mee.

Omdat ik bijna altijd dezelfde soort puzzelboekjes van Denksport koop, vond ik het wel leuk om deze vakantie ook wat anders in huis te hebben. Naast de Zweedse puzzels en de Varia-bundel, heb ik nu ook een Filippine vakantieboek. Lijkt me echt heel leuk en ik zag dat er ook crypto-filippines in staan.

Verder heb ik voor de kinderen een Vakantie Doe-boek, van de serie ‘Denksport voor kinderen’ zodat ze zelf ook puzzels kunnen maken. Er staan verschillende niveaus in waardoor er ook voor ongeoefende kinderen puzzels in staan waar ze wat mee kunnen.

Kortom: Huize Trotse Moeders is voorzien van veel puzzelvermaak deze zomervakantie!

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Op zoek naar een budget vriendelijke reis? Zoek niet langer: ga naar de Waddeneilanden!

Nieuwe culturen ontdekken en onvergetelijke ervaringen opdoen. Het hoeft allemaal niet veel te kosten, op …

Share
Share