Inzending van Eden voor de Fruittella Glamorous Winactie

Screenshot 2014-01-01 at 13.37.11Er komen steeds meer inzendingen binnen naar aanleiding van onze winactie “Win een Fruitelle Glamorous Party voor jou en je prinses”.

Hier een tekening van prinsesje Eden. Eden is groot fan van prinsessen. Maar gelukkig ook van mama. Ze heeft zichzelf samen met haar mama als prinses getekend! Ik kan me voorstellen dat haar mama een Trotse Mama is!

Screenshot 2014-02-01 at 18.50.20

Ook meedoen met deze winactie ter gelegenheid van de Fruittella Glamorous Mix en een verwendag winnen voor jou en je dochter? Met onder andere een bezoek per limousine aan de musical Assepoester? Zet jouw prinsesje dan ook aan het werk, klik <hier> voor details over de actie.

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …