Kinderkleding die je goed kan combineren

Chaos-and-order.com meisjes shirtsDe winnaars van de actie, waarmee je waardebonnen voor het nieuwe hippe kinderkledingmerk Chaos-and-order.com kan winnen, zijn bekend. Niet gewonnen? Troost je, want bij Chaos-and-Order.com is kinderkleding goed betaalbaar. Zeker voor de kwaliteit die je daarvoor krijgt. En erg fijn is dat ze toch regelmatig leuke aanbiedingen hebben. Zo geven ze nu 60% korting op de winter collectie van 2009. Maar wees daar wel snel bij, want op=op!

jongens t-shirtsGoede pasvorm
Chaos-and-Order.com
is vooral de moeite waard door de perfecte pasvorm! De jurkjes, maar ook de stoere jongen t-shirts zitten goed aangesloten. En wat wij ideaal vinden, is dat alle kledingstukken geweldig combineren. De nieuwe zomer collectie is goed op elkaar afgestemd, zodat je naar hartenlust kan wisselen met jurken, rokjes, shirts en leggings. Alles ziet er gewoon goed uit; zeker ook bij elkaar! En de rokjes en shirts passen ook goed met de truitjes en spijkerbroek die je al in de kast hebt liggen. Zo maakt je kind zeker de blits deze zomer!

Bekijk hier de website van Chaos-and-Order.com>>

Benieuwd of je ook een waardebon gewonnen hebt? Hier staan alle winnaars>>

Lees ook:
Het hipste kledingmerk van nu
Kunst voor Kids kledinglijn

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

De leukste winterjassen voor jongens en meisjes!

Over een paar weken is het weer zover. De winter gaat van start! Wij kijken …