Ben jij klaar voor het strand in 2022?

Lekker naar het strand? Vergeet deze dingen niet

Ben jij al klaar voor het strand in 2022 of heb je nog niet alle strandspullen die je nodig hebt?
Een goed badpak of een bikini is onmisbaar in jouw tas, maar wat mag nog meer niet ontbreken? Wij hebben op een rijtje gezet wat onmisbaar is tijdens een dagje strand deze zomer, zodat je zeker weet dat je niets vergeet. Lees snel verder!

Een bikini of badpak

Een trendy bikini of badpak mag niet ontbreken in je strandtas. Hiermee steel je zeker de show op het strand. Er zijn veel verschillende soorten bikini’s en badpakken om uit te kiezen. Kijk eens rond op internet of je posts kunt vinden over de nieuwste trends op het gebied van badpakken en bikini’s en kijk of er iets is wat precies bij jou past.

Zonnebrandcrème

Zonnebrandcrème is onmisbaar als je een dagje naar het strand gaat. Je huid zal misschien niet snel verbranden, maar het is nog steeds aan te raden om jezelf goed in te smeren, zodat je jezelf tegen de UV stralen van de zon kunt beschermen. Kies voor een factor die bij jouw huid past en smeer jezelf meteen in als je op het strand bent. Zorg er ook voor dat je gedurende dag nog een paar keer bij smeert. Doe dit ook wanneer je net uit het water komt.

Toilettas

Ook een toilettas mag zeker niet ontbreken als je naar het strand gaat. Je kunt hier kleine spulletjes in bewaren, zoals je zonnebrandcrème, een kam, zonnebril, lippenbalsem en eventueel pleisters. Zo hoef je niet je hele tas te doorzoeken op het strand en worden je spullen ook niet vies in het zand.

Kleine tasjes of zakjes

Kleine tasjes of zakjes zijn erg handig om mee te nemen. Hier kun je je telefoon, speaker of andere elektronica in doen om ze zo tegen zand en water te beschermen. Neem ook speciale tasjes mee voor je natte zwemspullen, zoals onder andere handdoeken. Zo kun je ze eenvoudiger meenemen zonder dat de rest in je tas nat wordt. Neem ook aparte zakjes mee voor de spullen die je kinderen op het strand verzameld hebben.

Een extra handdoek

Een extra handdoek is altijd handig. Je neemt natuurlijk al een strandlaken mee waar je de hele dag op ligt, maar kom je uit het water, dan zullen de handdoeken zanderig en nat worden. Door een extra handdoek mee te nemen, kun je ook gewoon je gezicht afdrogen zonder dat hier zand op komt.

Koelbox

Neem ook een koelbox mee en zorg voor voldoende eten en drinken. Hierin blijven je hapjes en drankjes lekker koel. Ook kun je zo eenvoudig bij je broodjes, fruit en ander lekkers. Wil je flessen meenemen, maar heb je weinig ruimte over in je koelbox? Je kunt ze om ze koel te houden ook in handdoeken wikkelen.

Wij wensen je veel succes met onze tips!

Share

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

In deze badmode straalt werkelijk iedere vrouw

Vrijwel iedere moeder kan beamen dat het af en toe een uitdaging is om tijd …

Share
Share