Woezel en Pip Pretboek met stickers

Een pretboek van Woezel en Pip met spelletjes, puzzels en kleurplaten. Het pretboek bevat negentien stickers waarmee je het boek nog mooier kunt maken. Woezel en Pip en hun de vriendjes van de Tovertuin wensen je heel veel plezier.

Recensie:
Het pretboek van Woezel en Pip is een leuk doeboek. Samen met je kindje de leuke spellen en puzzels maken. Afhankelijk van de leeftijd van je kind kunnen ze enkele puzzels zelf maken. Verder staan er veel mooie kleurplaten in. Met Woezel en Pip pretboek hebben kinderen dagen lang plezier.

Woezel en Pip Pretboek met stickers – Guusje Nederhorst
Doe Boek, Paperback, 48 pagina’s, Moon
Bestel hier via Bol.com >>>

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

DierenpraatTV Doeboek

Het DierenpraatTV Doeboek is hét doeboek voor iedere dierenliefhebber, geschreven door Britt en Richard – …