Op stap met Dirk Scheele [winactie]

Dirk Scheele begon als muziektherapeut voor kinderen met een beperking. Voor hen schreef hij zijn eerste kinderliedjes. De liedjes sloegen aan, ook buiten zijn werk. Daarom maakte Dirk de overstap naar het theater. Dirk werd al snel populair als kinderpopster. In zijn liedjes gebruikt hij diverse muziekstijlen, waaronder rock & roll, blues, pop, dance, klassiek en wereldmuziek. In een eigen herkenbare stijl sluit hij aan bij het niveau van de kinderen.

Video on demand
Bovenstaande informatie komt van de website van Dirk Scheele, waar je nog veel meer informatie kunt vinden over hem. Deze zomer behaalde Dirk Scheele een nieuw hoogtepunt in zijn carrière: zijn eerste bioscoopfilm! De film Op stap met Dirk Scheele is nu on demand op verschillende platforms beschikbaar, en op DVD waardoor je hem thuis met de kinderen kunt bekijken.

Over de film
Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Apie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Winactie
Je kunt kans maken op een mooi Dirk Scheele prijzenpakket (zie foto aan het begin van dti artikel). Daar moet je uiteraard wel wat voor doen!

Wat moet je doen?
Dirk Scheele heeft onder andere het nummer Broccolirock. Daarbij zien we ook vele andere groenten. Heb jij een eigen recept met broccoli of met een andere groente? Mail die dan, liefst met foto, naar win@trotsemoeders.nl onder vermelding van ‘mijn recept voor de Dirk Scheele winactie‘. De leukste / origineelste / lekkerste etc 3 recepten worden beloond met een prijzenpakket.

Voorwaarden
Deelname aan deze winactie is gratis en kan tot 20 december 2018. Let goed op onze voorwaarden <klik hier> en dan met name voor wat betreft de auteursrechten van je inzending. Stuur alleen eigen recepten en eigen foto’s in, om hoge boetes te voorkomen!

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

All My Life: gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal. Zakdoeken meenemen!

Sinds ik kinderen heb, of eigenlijk al vanaf dat ik voor de eerste keer zwanger …