Bali, Lombok, Gili-eilanden – Marco Polo

Marco Polo BaliMarco Polo is al 20 jaar de meest actuele en compacte gids voor als je op reis gaat. De gids bevat altijd verrassende tips, Insider tips, thema’s als Eten & Drinken, Shoppen, Relaxen en Low Budget, de laatste trends en meer. Alle bezienswaardigheden vind je terug op een handige uitneembare kaart.

Recensie:
Zo ook deze gids van Marco Polo Bali, Lombok, Gili-Eilanden. In de reisgids Bali, Lombok, Gili-Eilanden worden de volgende plaatsen en eilanden beschreven: Amed, Bukid Badung, Candi Dasa, Denpasar, Kuta/Legian, Lovina, Nusa Lembongan, Padang Bai, Pemuteran, Sanur, Seminyak, Ubud, Kuta, Mataram, Sekotong, Senaru, Senggigi, Gili Air, Gili Meno, Gili Trawangan.
De gids bevat foto’s, routes en een uitgebreide Atlas met plaatsnamenregister en een uitneembare kaart.

bali2Ik ben altijd al dol geweest op de reisgidsen van Marco Polo. Als stewardess kom ik voor mijn werk vaak op nieuwe plekken en bestemmingen die ik in korte tijd wil bezichtigen en in me opnemen. Deze reisgidsen zijn lekker compact, niet zwaar, eenvoudig te lezen en de blokjes tekst bevatten vaak niet meer dan tien zinnen dus je hoeft geen lange lappen tekst te lezen.

Wel staat alles wat je als toerist moet weten erin. In één oogopslag zie je waar je moet zijn en wat je niet mag missen. Leuk is ook dat er tips in staan die je niet in iedere reisgids terug kunt vinden en die nodigen je uit van de gebaande paden af te gaan en een plek daadwerkelijk te ontdekken.

De vormgeving van deze nieuwe uitgave is inmiddels wat meer van deze tijd en in vergelijking met voorgaande uitgaven is het lettertype iets kleiner, maar nog steeds goed te lezen. Doordat alle verschillende hoofdstukken bovenin gekoppeld zijn aan een bepaalde kleur, kan je snel het boekje doorzoeken. Daarnaast staat het vol met mooie kleurenfoto’s, wat het geheel nog aantrekkelijker maakt.

Deze uitgave mag eigenlijk niet ontbreken in paklijst wanneer je deze plek of iedere andere op deze wereld gaat bezoeken!

Marco Polo: Bali, Lombok, Gili-eilanden
103 pagina’s, Uitgeverij Het Spectrum
Bestel deze informatieve reisgids voordelig hier >>>>

Share

About Rianne van de Wetering

r_vd_wetering@hotmail.com'
Trotse moeder van twee prachtige dochters Florine (2009) en Annelin (2012). Na mijn studie Communicatiemanagement, heb ik toch mijn hart gevolgd en nu vlieg ik al bijna acht jaar als stewardess de hele wereld over. Daardoor kan ik mijn passie voor reizen goed combineren met het gezinsleven. Je maakt me blij met een gezellige dag/avond met vriendinnen, lezen, fotograferen, creatief bezig te zijn en heb ik altijd honderden verhalen in mijn hoofd die ik graag opschrijf.

Check Also

JetKids™ van Stokke® BedBox® – van meerijd-kinderkoffer tot vliegtuigbed

Ik heb twee keer gevlogen toen mijn oudste zoon nog maar klein was. Beide keren …

Share
Share