HOW TO: tandenpoesten bij je kind

Of het echt gezellig is, weet ik niet. Het blijft een hele opgave om elke dag 2x alle tanden van al je kinderen goed te poetsen. Ze moeten het natuurlijk ook zelf leren goed te doen. Wel is gebleken uit onderzoek dat het niet zo goed gesteld is met het gebit van de kinderen in Nederland. Tijd dus om zelf ook actief aan de slag te gaan en de tanden van je kinderen in ieder geval periodiek een goede beurt te geven. Hoe? dat zie je hier…

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

Pubers en tandenpoetsen….

Mijn zoon begint een beetje in de pubertijd te komen. Hangend op de bank, komt …