De leukste moeder van Nederland

Het is weer bijna Moederdag en dat mag heel Nederland weten. Net als de voorgaande twee jaren wordt er weer een zoektocht gestart naar de leukste moeder van Nederland. Radiostation 100 % NL gaat deze week in samenwerking met Moulinex op zoek naar de allerleukste mama van Nederland. Ken jij iemand die in aanmerking komt voor deze titel? Geef haar dan snel op en geef duidelijk aan waarom jij vindt dat zij juist deze titel verdient.

Natuurlijk is het een enorme eer om de titel “Leukste mama van het jaar” te krijgen, maar er is meer. Dagelijks zullen twee mamma’s worden verrast met een keukenapparaat uit de Red Ruby Collectie van Moulinex. Op de website van deze fabrikant vind je meer informatie over deze handige keukenhulpjes. Vergeet vooral ook niet even naar deze website te gaan wanneer je een product uit deze collectie zelf wilt aanschaffen voor jouw eigen moeder. Bij een aantal apparaten krijg je namelijk tot en met 7 mei 2011 een Fleurop-bon ter waarde van tien euro.

Vrijdag 6 mei
Op vrijdag 6 mei kiest de jury van 100 % NL uit alle inzendingen de “Leukste Moeder van Nederland.” Natuurlijk wordt deze mama in de watten gelegd en krijgt ze naast deze eretitel een relaxweekend voor twee personen aangeboden. Maar daar blijft het niet bij. Want als dank voor het voordragen – krijgt ook diegene die de winnares heeft aangemeld – een relaxweekend voor twee personen aangeboden.
Kijk voor meer informatie over deze actie op 100% NL.

Lees ook:
Gratis bloemen voor moederdag
Moederdag Verwendag in Toverland
Geef een vogeltje cadeau

Share

About Irene Kalsbeek

ickalsbeek@gmail.com'
Trotse, alleenstaande mama van een dochter van acht. Hobby's: wandelen, lezen, creatief bezig zijn, scrappen, koken... en een passie voor schrijven! Twee dagen per week ben ik op school te vinden als overblijfmedewerkster bij de Tussenschoolse Opvang.

Check Also

Laat je moeder schitteren

Als moeder zijnde kan je al genieten wanneer je gewoon lekker naar je kinderen aan …

Share
Share