GOTCHA! Kleur- en speuravontuur

Er is een pinda gestolen! Kow Kapow en Bonsai Kid beginnen een wilde, absurde zoektocht. Ze komen terecht op de meest vreemde plekken: Superhero City, Creepy Castle en de Moovellous Milky Way. Je helpt de twee speurneuzen door te tekenen, het spoor van de pinda te volgen, puzzels op te lossen en nog veel meer!

Recensie
Tekenen! Speuren! Schaterlachen! Er is een pinda gestolen! Koe Kaboem en de bonsai kid beginnen een wilde, absurde zoektocht. Je helpt ze door te tekenen, het spoor van de pinda te volgen, puzzels op te lossen en nog veel meer!

GOTCHA! is een mooie dik boek op A4 formaat met 303 bladzijden is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. De voor en achterkant zijn in kleur en in het boek zijn alle bladzijdes zwart wit. Het boek zit boordevol pittige puzzels zoals: woorden weg strepen, sudocus, kruiswoordpuzzels, vul de ontbrekende woorden in, zoek de goede weg, verbind de cijfertjes en kijk wat er ontstaat, zoek de 10 verschillen. Ook zitten er teken opdrachten in zoals: Teken je zelf, teken een compleet nieuw dier die nog nooit iemand heeft gezien, teken stapje voor stapje de Koe Kaboem, teken de dieren die bij deze pootafdrukken hebben gemaakt, je ziet een groepje vissen die ergens voor weg zwemmen waar zwemmen ze voor weg? Teken dat, maak de strip tekening af  ook zit er nog een quiz in het boek.

Op de laatste 5 bladzijden van het doe-  boek staan de oplossingen van alle puzzels en quizzen. Het is een erg leuk boek waar je zo nog niet klaar in bent, dus voor de regenachtige dagen uren speel plezier. Mijn dochter van 7 jaar vind alle puzzels heel erg leuk, maar ik merkte wel dat er teken opdrachten in zaten die te moeilijk waren dus voor iets oudere kinderen beter geschikt.

GOTCHA! Kleur- en speuravontuur – Beach
Doe- boek, Paperback, 303 pagina’s, De Fontein
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

About Ingrid

tonnie.hospers@zonnet.nl'
Ik ben getrouwd met Tonnie en moeder van drie kinderen. Myrthe geboren in 2002, Stefan in 2004 en Patrick 2006. De jongste is verstandelijk gehandicapt wat zich uit in een ontwikkelingsachterstand van ruim een jaar tot anderhalf. Hij zit op speciaal onderwijs maar is een heerlijk spontaan, lief, ondernemend maar soms ook erg ondeugend jongetje. Het hebben van een kindje wat anders is dan gemiddeld heeft natuurlijk wel zijn invloed op het wel en wee in het gezin maar we proberen er allemaal zo normaal mogelijk ermee om te gaan. Ik ben supertrots op alle drie mijn kanjers. Myrthe en Stefan leren door Patrick rekening te houden met anderen die anders zijn/denken/doen. Ze zijn lief behulpzaam en zorgzaam en hebben een groot verantwoordelijkheids gevoel t.o.v. hun broertje. Naast het recesseren werk ik nog 2 dagen in het ziekenhuis als secretaresse en 1 avond per week in de thuiszorg als ziekenverzorgende. Naast het zorgen voor anderen vindt ik lezen helemaal top evenals dingen ondernemen met het gezin en heerlijk buiten zijn. Lezen is voor mij een heerlijk moment voor mezelf hetgeen ik dan ook probeer iedere dag te creëren al is het maar een half uurtje.

Check Also

Klik! Foto-Doe-Boek voor kids

Olaf de fotograaf en zijn hulpje Gustaf de muis verklappen in dit boek al hun …