De weg naar huis – Sebastian Fitzek

Een verontrustend telefoongesprek, een sterfdatum in bloed, en nog twee uur tot die dag aanbreekt…

Inhoud

Het is zaterdag, net na 22.00 uur. Jules Tannberg is vrijwilliger bij een telefoondienst voor vrouwen die ’s avonds bang worden op weg naar huis en die een telefoongezel willen wiens kalmerende stem hen veilig naar huis kan begeleiden. Er is tijdens de telefoontjes nog nooit een levensbedreigende situatie geweest. Tot vandaag, wanneer Jules met Klara belt.

De jonge vrouw is doodsbang. Ze gelooft dat ze wordt gevolgd door een man die haar eerder heeft aangevallen en die in bloed een datum op haar slaapkamermuur heeft geschilderd: de dag van Klara’s dood! En die dag breekt aan in minder dan twee uur…

Sebastian Fitzek

Sebastian Fitzek (Berlijn, 1971) studeerde rechtswetenschappen en werkt als journalist en schrijver voor radiostations en tv-zenders. Van zijn psychologische thrillers zijn miljoenen exemplaren over de toonbank gegaan in niet minder dan negenentwintig talen.

Bespreking

Sebastian Fitzek, ik heb al vaker gezegd: het is echt een van mijn favoriete thriller-auteurs. Origineel, intelligent, gruwelijk….. Ook Op WEG NAAR HUIS is weer enorm sterk. Toen ik er in begon te lezen, had ik zoiets van “hoe dan?”. Hoe kan het leven van Jules in gevaar zijn en waarom zou Klara niet geholpen kunnen worden???

Tja, en dan moet je dus gewoon doorlezen. En heb je een van de beste thrillers van dit jaar te pakken! Ik vertel er verder niets meer over, lees het maar gewoon (en dan overdag, wanneer het nog licht is….).

De WEG NAAR HUIS is als paperback van 349 pagina’s (ja, ik vind dat het nawoord erbij hoort, zoveel humor…) door uitgeverij The House of Books. Deze thriller van Sebastian Fitzek bekijk / bestel je hier >>>>

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 18 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 15 jaar.

Check Also

De partycrasher

De “shopaholic-boeken” zijn aan me voorbij gegaan, maar “Verras me” is echt een boek waar …