Wie wint 3 maanden Kobo Plus – onbeperkt lezen & luisteren met onze winactie?

Sinds de winactie waarmee je 3 maanden gratis Kobo Plus – lezen èn luisteren kon winnen online staat, zijn er al heel wat top 3 lijstjes binnengekomen. Daarin zit geen ‘goed’ of ‘fout’ dus de winnaar is willekeurig gekozen. Wel heb ik zelf weer inspiratie gekregen voor mijn eigen Kobo Plus abonnement, en weer een heleboel gratis (luister)boeken toegevoegd aan mijn favorieten, dank daarvoor aan alle inzenders!

De winnares van de Kobo Plus winactie is geworden: Eline Timmermans. Hieronder haar top 3:

1. Lampje om samen met mijn dochters naar te luisteren. Zou perfect zijn als school begint, ’s avonds even ontspannen voor het slapen gaan.
2. In de man zit nog een jongen. Een van mijn helden, Willem Wilmink
3. Aan alle jongens van wie ik hield. Ook moeders moeten ontspannen 🙂

Lampje heb ik zelf ook als luisterboek beluisterd, klik <hier> voor de recensie. De andere 2 boeken ga ik binnenkort ontdekken!

Proficiat, Eline! Binnenkort krijg je een code toegestuurd waarmee je 3 maanden gratis kunt lezen èn luisteren via Kobo Plus!

Niet gewonnen? Klik dan <hier> om Kobo Plus één maand gratis uit te proberen!

About Karina Ahles - Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 17 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 14 jaar.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …