Bij mij thuis in het bos

Waarom vindt hertje het zo gezellig in het bos?
Komt het door de zachte sneeuwvlokken? Of door de knapperige eikeltjes?
Nee, het is iets anders… Volg het schattige vingerpopje en ontdek waarom het zo fijn is in het bos.

Recensie:
In dit leuke, schattige boekje gaat een hertje rennen en springen in de sneeuw samen met zijn vriendjes. Na het spelen gaat hij lekker eten van twijgjes en eikels. Daarna valt hij in slaap in zijn bedje tegen zijn papa en mama aan.

De voorkant van het boekje bij mij thuis in het bos is leuk opgezet. Er zitten ovale dieptes in. En in het midden zit een hertje van vilt. Aan de achterkant van het boekje kun je je vinger erin stoppen en het hertje laten bewegen.
Er staat erg weinig tekst in, waardoor het vooral geschikt is voor de kleinere kinderen tot een jaar of 4.
De tekeningen zijn mooi en een beetje in retrostijl getekend. Door de tekst en tekeningen kun je wel vragen bedenken die je kan stellen aan je kindje. Bij de zin “ik ren en spring in de sneeuw met mijn vriendjes” kun je vragen wie de vriendjes van het hertje zijn. Dit kan je kind dan weer uit de tekening halen.

Bij mij thuis in het bos-Sara Gillinham en Lorena Siminovich.
Peuterb0ekje, hardcover, 10 bladzijdes, uitgeverij J.H. Gottmer/ H.J.W Becht BV
Bestel hier via Bol.com >>>

 

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Sint met Fien en Milo

Fien en Milo staan met vlaggetjes te zwaaien in het park: Sinterklaas is in het …