Angelo op Cartoon Network

Vanaf 23 mei aanstaande zijn er weer nieuwe afleveringen van ANGELO RULES op Cartoon Network. Angelo is terug met meer briljante ideeën om te krijgen wat je wilt. Hoe groter de uitdaging, des te groter het plan!

In iedere aflevering loopt Angelo tegen nieuwe obstakels op … maar hij geeft nooit op!

Wie is Angelo?
Angelo is een 11 jaar oude jongen die altijd plannetjes verzint om te krijgen wat hij wil. Hij heeft ongelooflijk veel zelfvertrouwen en als hij niet direct de oplossing vindt voor een probleem, improviseert hij er op los. Uiteindelijk vindt Angelo wel een manier om zijn zin door te drijven hoewel het vaak een paar onverwachte neveneffecten tot gevolg heeft. Maar Angelo’s houding is positief – hij vindt het altijd de moeite waard.

TIP: mis de ANGELO MARATHON op zaterdag 21 mei aanstaande niet vanaf 11:10 uur. Angelo’s missie is om het onmogelijke voor elkaar te krijgen. En als iemand het lukt, dan is het Angelo wel… Want hij weet als geen ander plannen te smeden. Bekijk in één dag de allerbeste afleveringen en krijg advies van Angelo hoe je jouw eigen missie kunt laten slagen!

Lees ook:
Sesamstraat nu ook te zien in Pakistan
Kids worden kritischer door tv-koks
Tv en computer zorgen voor mentale problemen

About Evi

Evliempd@live.nl'

Check Also

Review van de Vogel’s TV-beugel

Een Vogel’s TV-beugel. Waarom zou je die willen hebben? In ons gezin was dat niet …