Kathleen Aerts naar Zuid-Afrika

Kathleen Aerts kreeg onlangs de maximale score van 5 sterren voor haar boek “Voor altijd mijn mama“. Uit de recensie: “Een puur verhaal, over liefde, keuzes, afscheid, en verdriet, maar vooral over onvoorwaardelijke liefde.Lees hier de hele recensie >>>>

Voor altijd mijn mama is het persoonlijke verhaal van een periode uit het leven van Kathleen Aerts, bij de meeste mensen bekend als “de blonde uit de originele K3”, maar in het boek vooral vrouw, moeder van 2 kindjes en dochter van een moeder die lijdt aan jong dementie.

Kathleen Aerts heeft via de uitgever van het boek (Lannoo) laten weten voor onbepaalde tijd naar Zuid-Afrika te vertrekken met haar familie:

Van een definitieve verhuizing naar Zuid-Afrika is geen sprake. Maar een terugvlucht naar België heeft Kathleen nog niet geboekt. “De gezondheid van mama gaat razendsnel achteruit. Hoeveel tijd ons samen nog rest kan niemand ons vertellen, maar ik ben vastbesloten om elk moment te koesteren en geen seconde te laten verdampen. Geen betere plek op aarde om tot rust te komen, dan Zuid-Afrika”, aldus Kathleen Aerts.

“De laatste periode uit mama’s leven wil ik intens, samen met haar, beleven. Ik wil in alle rust elk moment samen koesteren en haar een plekje geven dicht bij mijn gezin. Daarom brengen we alles in gereedheid om ons voor onbepaalde tijd – samen met mama – terug te trekken in Zuid-Afrika. De rust, de zon en onze liefde die haar omringt: het zal haar – én ons – goed doen.”

“Mama, mijn gezin en muziek: dat zijn de drie allerbelangrijkste dingen in mijn leven. En voorlopig wil ik mij even alleen daarmee bezighouden”, aldus Kathleen. “Even een stap achteruit zetten en tijd maken om te genieten van mijn kinderen, mijn man en mijn mama. Nieuwe liedjes maken onder de Afrikaanse zon. Mijn liefde voor muziek opnieuw voluit beleven in een prachtige setting. Ik kijk daar enorm naar uit.”

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hoe is het met de nieuwe K3

Mijn oudste zoon wordt volgende maand 18 en wij zijn -dus- begonnen met K3 in …

Share
Share