Handsfree bellen met huistelefoon

Steeds meer mensen hebben een mobiele telefoon. De voordelen van mobieltjes zijn dan ook duidelijk: je kunt de telefoon overal mee naar toe nemen, je kunt er berichten mee sturen, mee  bankieren, internetten, enzovoort enzovoort. Toch zijn er ook nog steeds veel mensen met een vaste telefoon. Sommige mensen kiezen er nu eenmaal voor om niet altijd bereikbaar te zijn en voorkomen dat ze slaaf van hun mobiel worden. En andere mensen zijn veel thuis, bv. omdat ze hun werk vanuit huis kunnen doen of omdat ze thuis zijn bij de kinderen. Voor deze mensen is een vaste telefoon meer dan genoeg. Berichten sturen of internetten kunnen ze wel via de computer doen. Daar komt bij dat je bij vaste telefoons nooit over je beltegoed hoeft in te zitten, of dat je de telefoon alwéér moet opladen. Je gebruikt de telefoon alleen maar om mee te bellen en voor de rest heb je je handen vrij voor andere dingen.

Nieuwe gadget
Maar ook aan een vaste telefoon is een nadeel verbonden. Want wat doe je als je net met je handen in de verf zit en de telefoon gaat? Of wanneer je aan het koken bent? Daar bestaat ook een oplossing voor. Wanneer je namelijk een draadloze vaste telefoon hebt, is er nu een handsfree clip voor draadloze telefoons. Door deze clip je aan je trui of shirt te bevestigen kun je vrij bewegen tijdens het bellen met je vriendin, je schoonmoeder of je broer. Ook kun je oproepen met een klik direct beantwoorden.

Handen vrij
Ben je net moeder geworden? Of heb je al meer kinderen? Dan weet je als geen ander dat je bijna altijd bezig bent. Er zijn dan amper momenten dat je je handen vrij hebt. Met de handsfree clip heb je dat probleem niet meer. Je kunt gewoon doen wat je doen moet en toch de telefoon beantwoorden. En dat met een vaste telefoon!

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Bring Home the Fun

Inmiddels is het al bijna ‘gewoon’ aan het worden voor veel mensen. Kinderen die thuis …