Color On! 3 meter kleurplezier op een rol – zeemeermin [recensie]

3 Meter kleurplezier op een rol! De Color On is een unieke kleurervaring. Kinderen rollen de kleurplaat uit, zo ver als ze willen, en kleuren alleen of samen met vrienden! Als ze klaar zijn met kleuren, rollen ze de kleurplaat op en nemen de Color On mee.

Recensie
Naast de werkjes die op school worden gemaakt en mee naar huis mogen worden genomen, word er in de vrije tijd ook behoorlijk veel gekleurd en geknutseld. Iedere week weer een uitdaging om in goed overleg met mijn dochter te beslissen wat mag blijven hangen aan de muur en wat toch echt een ‘ander’ plekje moet gaan krijgen… Sinds kort hangt er ook een mooie tekening van zeemeerminnen en vissen aan de muur. Zeemeerminnen zijn namelijk het thema van de maar liefst 3 meter lange kleurplaat van Color on! Voor een meisje van net 5 jaar een prachtig thema.

Deze enorme kleurplaat kun je heel handig door middel van de draaiknoppen aan de zijkant van de doos weer oprollen, zodat als de kleurplaat niet in 1 keer af is er een volgende keer weer verder kan worden gekleurd. De afbeeldingen zien er erg leuk uit en bevatten naast zeemeerminnen ook prachtig koraal en andere zeedieren. Met de Color on! 3 meter kleurplezier kan je kind zich lekker creatief bezig houden.

Doordat de 3 meter lange tekening in een stevig kartonnen omhulsel zit opgerold, leent deze zich ook goed om mee te nemen op pad of op vakantie. De prijs vind ik wel wat aan de hoge kant (€9,99), maar verder is het een mooi product.

Tevens verkrijgbaar is de Color on! met het thema prinsessen en voor de stoere meid of een jongen die graag kleurt zijn er ook nog kleurplaten in het thema; dinosaurus, circus, boerderij en vakantie verkrijgbaar.

Alle verschillende Color on! kleurplaten kun je hier bekijken / bestellen >>>>

Voor de recensie van Color on! Boerderij, klik op onderstaande link:

Color On: drie meter kleurplezier!

Share

About Sigrid Metz

sigridmetz@gmail.com'
Trotse "mem" van zoon Niels (okt. 2009) en dochter Rixt (aug. 2012). Zoals de titel "mem"al aangeeft, wonen wij in friesland. Ik ben werkzaam als dierenartsassistente. Genieten doe ik van quality time met mijn gezin , maar ook van heerlijk rustig een tijdschrift lezen of leuke dingen te ondernemen met vriendinnen. Ik hoop dat jullie genieten van het lezen van mijn recensies.

Check Also

Wie wint een groot Peppa pakket met onze winactie?

We hadden een leuke winactie waarbij we vroegen om creatieve bijdragen die te maken hadden …

Share
Share