Tranen van mooite, van Marissa & Suzanne Buis, uitgebracht door Vol liefs

Tranen van mooite, van Marissa & Suzanne Buis, uitgebracht door Vol Liefs [recensie]

Droomdenken - Tranen van mooite

Tranen van mooite. Wat een prachtige titel voor een boekje! Het boekje is ook mooi vormgegeven, met een stevige flap-kaft en 2x 5 ringen (als in een ringband) binnenin, waardoor de bladzijden goed omgeslagen kunnen worden.

Tranen van mooite heeft als ‘ondertitel’: “vrolijk droomdenken”, ook al zo goed verzonnen!

In het boekje staan gesprekjes van / met de oudste dochter van schrijfster Suzanne Buis. Zo komen soms wat ‘gemaakt’ over, maar zelfs dan zijn ze erg leuk om te lezen. Ook dochter Marissa zelf komt aan het woord.

Tranen van mooite, van Marissa & Suzanne Buis, uitgebracht door Vol liefs

De liefde en het plezier spatten van het boek af. Achterin het boek zijn nog een aantal blanco pagina’s om zelf eventueel uitspraken van je kind(eren) op te schrijven. Sowieso inspireert dit boekje om zelf ook weer dingen op te schrijven

Tranen van mooite, van Marissa & Suzanne Buis, uitgebracht door Vol liefs

 

  • Bekijk op bol.comNederlands
  • 1e druk
  • 9789082661903
  • oktober 2017
  • Losbladig
  • 112 pagina’s

 

Share

About Fenna

fenna@hupemail.nl'
Mijn naam is Fenna, ik ben samen met Jonah en Trotse Moeder van een aantal eigen kinderen, stiefmoeder van een aantal cadeau-kinderen en heb in mijn werk ook dagelijks met kinderen in diverse leeftijden te maken, dus ik kan vanuit een rijke ervaring voor Trotse Moeders schrijven en heb daar veel zin in.

Check Also

Baby-nieuws: dochtertje voor Maxime Meiland

De vijfentwintigjarige Maxime Meiland en haar vriend Leroy Molkenboer zijn de Trotse Moeder en vader …

Share
Share