Ik kom tot de conclusie dat de Tab eigenlijk wel een handige manier om samen slim het gezin te managen. Natuurlijk kan dit ook allemaal zonder een apparaat als dit, maar het maakt wel een stuk leuker – ook voor mannen...

Slim gezinsmanagement

Een spelletje doen met je kind: angry birds is op dit moment razend populair – ook onder veel volwassenen. Een gezamenlijke digitale familieagenda: thuis voor het grijpen en vanuit je werk kan je ook inloggen. Wanneer heeft de oudste zwemles, welke avond had mijn vrouw die late vergadering? Uitjes zoeken voor het weekend – via bijvoorbeeld Er-op-uit van de Nederlandse Spoorwegen. Diverse receptenzoekers en ga zo maar door.

Gezinsmanagement voor mannen
Ik kom tot de conclusie dat de Tab eigenlijk wel een handige manier is om samen slim het gezin te managen. Natuurlijk kan dit ook allemaal zonder een apparaat als dit, maar het maakt wel een stuk leuker – ook voor mannen…

Slimme Tijden
Hoe slim ben jij bezig met de werk/zorg combinatie? De campagne Slimme Tijden van Lof is gericht op werkende vaders, om bewustwording bij mannen over de werk/zorg combinatie te vergroten.

Nienke Schild is webcoördinator bij Lof Media, platform voor een nieuwe generaties werkende ouders die gezin en carrière willen combineren. Zij is de laatste schakel in de keten van Mira Ahles, Trotsemoeders.nl, via het project Ideas in Movement.

Share

About nienkes

n.schild@lofmagazine.nl'

Check Also

Verhoog je kennis over eten

Vaak is de gezondheid van de kinderen en het organiseren van het gezinsleven een onderwerp waarover moeders online informatie opzoeken. Moeders kunnen dan ook hun hart dan ook ophalen met de diverse applicaties op de Samsung Galaxy Tab. Een informatieve applicatie is Vitemins Minerals.

Share
Share