Paas Granola

Je hebt dit bericht al eerder voorbij zien komen, maar nu kan ik er ook een foto aan toevoegen van mijn eigen Paas-Granola-brunch en daarom plaats ik het opnieuw. Hopelijk hebben jullie deze variant van MyMuesli tijdig besteld en kunnen jullie behalve van een gekookt eitje, ook genieten van dit heerlijke paasontbijt? En anders kun je altijd nog een kijkje nemen bij de andere smaken, of zelf een lekkere MyMuesli samenstellen

Wat zit er in?
In de MyMuesli Paas-Granola zit onder andere in honing gebakken havermout en choco-crunchy als granola-basis verfijnd met chocoladevlokken en amandelschijfjes. En niet te vergeten: de kleine, krokante gekarameliseerde amandel-balletjes.

Hoe smaakt het?
Deze MyMuesli mix is echt heel erg lekker! De mix van smaken is heerlijk en ik ben zelf nogal gecharmeerd van de chocolade erdoor… Deze mix is heerlijk bij een wat vollere yoghurt of kwark. Tijdens het Paasontbijt heb ik hem met vanille-kwark gegeten (vanwege de gele kleur van de kwark), maar dat extra zoete van de vanille is echt niet nodig!

Op de foto ontbreekt een ingrediënt…. Het enige wat ik echt niet lekker vind, zijn krenten en rozijnen en ik dacht die gespot te hebben en had deze eruit gevist… Pas nadat ik de mooie koker goed bekeken had, zag ik dat het geen krenten waren, maar cranberries en die vind ik wel erg lekker! De volgende keer hoef ik ze dus niet eruit te halen en zullen ze deze mix nog lekkerder laten smaken.

Klik hier om naar alle MyMuesli mogelijkheden te kijken >>>>

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Nationale bedankdag 2022 – wie wil jij bedanken? [Merci – winactie]

Elkaar bedanken…. dat kun je eigenlijk niet vaak genoeg doen. En dan niet het gedachtenloze …

Share
Share