A Night at the Museum: Secret of the Tomb

Screenshot 2015-03-01 at 09.10.27Zet je schrap voor de wildste en meest avontuurlijke Night at he Museum ooit! Om te voorkomen dat de magie verdwijnt, begint nachtbewaker Larry (Ben Stiller) in Secret of the Tomb aan een internationale zoektocht. Daarbij krijgt hij de hulp van een aantal oude bekenden, maar ook van een aantal nieuwe figuren.

Naast Ben Stiller maken Owen Wilson, Ben Kingsley en Robin Williams deel uit van de cast van deze derde Night at he Museum-film. Shawn Levy (Night at he Museum, Night at he Museum 2) neemt wederom plaats op de regisseursstoel. Hieronder de trailer van deze film die vanaf 5 februari 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien is:

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …