Klaartje Kietel (met handpop)

Klaartje Kietel wil graag zangeres zijn, maar ze is te verlegen en zingt veel te zacht. Totdat haar grote broer hulp nodig heeft.

Recensie
Klaartje Kietel is niet een gewoon boek, maar een boek met een handpop erin verwerkt. Aan de achterkant van het boek zit de handpop. En in de bladzijdes zit een groot rond gat, zodat de handpop echt een onderdeel van het verhaal wordt. Kinderen kunnen de handpop dus zelf laten bewegen. Iets wat het boek heel erg leuk en interessant maakt. Daarnaast is Klaartje Kietel door de handpop een boek geworden wat de fantasie prikkelt. Kinderen zullen al gauw hele verhalen maken met de handpop.

Mijn kinderen van 3 jaar en 5 jaar vinden Klaartje Kietel dan ook een heel leuk boek. De handpop zorgt ervoor dat ze het boek heel erg leuk vinden. Ze laten de handpop praten en zingen en bedenken zelf verhalen, wat de handpop allemaal zegt en doet. Klaartje Kietel is dan ook een boek wat al snel zal aanslaan bij kinderen. Het is een boek wat fantasievol, kleurrijk en origineel is. Een echte aanrader dus.

Klaartje Kietel – Sam Lloyd
Prentenboek, hardcover, 10 pagina’s, Van Goor
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Abel en Ad [bespreking]

Mogen een eekhoorn en een rat wel vrienden zijn? Goede vraag… mogen een eekhoorn en …