Zwanger? Een babykamer inrichten!

Hartstikke mooi, zwanger zijn. Je kindje groeit gestaag en nog even en je hebt zwangerschapsverlof. Ben je al klaar met de kinderkamer? Wij hebben wat leuke tips voor je, waarmee je de kamer van jouw baby helemaal naar jouw stijl kunt inrichten. Nog even en je kunt al hélemaal niet meer wachten, tot je kindje er is.

Essentiële meubeltjes
Er zijn een aantal dingen essentieel in de babykamer. Zo ontkom je natuurlijk niet aan een mooie slaapplek. Je kunt kiezen voor een wieg of een ledikant. Deze moet je voorzien van een goed matrasje en natuurlijk van beddengoed. Dan is een commode erg handig, met een aankleedkussen. Heb je genoeg ruimte, dan is een stoel heel leuk én handig. Omdat je er bijvoorbeeld ’s nachts borstvoeding kunt geven. Daarnaast is een kast nodig, om de kleding van je kindje in op te bergen.

De kleine dingen die het doen
Maar nu hebben we het vooral over praktische zaken. Natuurlijk is de finishing touch misschien wel net zo belangrijk. In elk geval leuk. Mooie gordijntjes, een leuk behang, een handige lamp, je kunt tal van dingen bedenken die de kamer sfeer geven. Zo is een kleedje ook hartstikke leuk. Het geeft je babykamer een mooie uitstraling, maar daarnaast heeft een vloerkleedje wel degelijk een functie. Wat dacht je van warme voeten, als je ’s nachts naar je kindje gaat. De vloer is ’s nachts niet altijd even warm en met zo’n vloerkleedje is het net even wat comfortabeler.

Stap voor stap
Naast nuttige meubeltjes en leuke sfeervolle items heb je nog veel meer nodig in de babykamer. Een thermometer bijvoorbeeld, of opbergboxen voor allerlei spulletjes. Maar daarnaast kun je de kamer aankleden met knuffels en wanddecoratie. Of je kiest ervoor om muurstickers op de muur te plakken. Wellicht ken je iemand die mooie muurschilderingen maakt? Elke stap is een stap dichterbij persoonlijkheid. Hoe meer jij toevoegt, hoe meer jij je erin thuis voelt. En je baby uiteraard. Heel veel plezier bij de inrichting van jullie persoonlijke kamertje.

About Advertorial

info@trotsemoeders.nl'
Een advertorial is interessante content die gesponsord wordt door een of meerdere van onze partners. Heb je interesse in een advertorial, neem dan contact op met info@trotsemoeders.nl

Check Also

Smart Home in de babykamer? – Handige tips

Sta je op het punt om te beginnen met het inrichten van je babykamer? Overweeg …