SNEAK PREVIEW: We Bought a Zoo

Een olifantenstal als ontvangsthal, het kan echt. Dit is namelijk gebeurt tijdens de dvd-presentatie van de nieuwe film We Bought a Zoo zaterdag 25 augustus in Dierenrijk. De inspirerende film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal van een gezin dat een vervallen dierentuin koopt, en hiervan een goedlopende dierentuin van weet te maken. Maar dit gaat natuurlijk niet zonder de bijbehorende tegenslagen die het met zich meebrengt.

Familie van Hees, die in Dierenrijk woont, nam in de ogen van de gasten en de pers het eerste exemplaar van de dvd in ontvangst. Niet alleen papa en mama, Martin en Suzan waren het middelpunt van het moment, ook de kinderen werden hierbij even in het zonnetje gezet door de pers. Zo werd ook bij hen een interview afgenomen en mochten ze buiten laten zien wat nou hun lievelingsdieren zijn en vertellen wat er nou zo leuk is aan het wonen in een dierentuin.

Het Verhaal
Weduwnaar Benjamin Mee (Matt Damon) woont samen met zijn twee kinderen in Los Angeles. Als journalist van een plaatselijke krant reist hij de hele wereld over, op zoek naar avontuur. Maar op een dag besluit hij dat het tijd wordt voor een nieuwe wending in zijn leven. Hij koopt een oud huis met een flinke lap grond, en de daarbij behorende dierentuin: Rosemoor Animal Park. De dierentuin zit zonder geld en dreigt haar deuren te moeten sluiten, ondanks de tomeloze inzet van oppasser Kelly Foster (Scarlett Johansson) en haar gedreven team. Zonder ook maar enige ervaring en met een beperkt budget, zetten Mee en zijn gezin alles op alles om de dierentuin van de ondergang te redden. Het leven van Benjamin is nu het avontuur waar hij altijd verslag van deed. En het speelt zich af in zijn eigen achtertuin.

De inspirerende familiefilm We Bought a Zoo is vanaf vandaag verkrijgbaar op Blue-ray en dvd.

Share

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

Jippie No More! op het Cinekid Festival en vanaf 13 december in de bioscoop.

Iedere herfstvakantie vindt Cinekid Festival plaats: het grootste kinderfilm- en mediafestival ter wereld. De nieuwste …

Share
Share