Mickey Mouse naar Disney Junior

Ik denk dat Mickey Mouse meer doet met kleine kinderen dan Donald Duck. Terwijl Donald wel de held is van Walt Disney, in mijn beleving dan.

Vroeger waren we altijd al lid van de Donald Duck. Een aantal jaren geleden, toen mijn man en ik nog geen kinderen hadden, heb ik hem een abonnement op de Donald Duck cadeau gedaan, omdat hij het nog steeds erg leuk vind. Donald Duck was vroeger ook altijd erg populair bij het programma Wordt vervolgd: “Ik ben Daan en ik ben 7 jaar en ik doe Donald Duck na”. Er was nooit iemand die Mickey Mouse nadeed… Maar wat blijkt, Mickey Mouse is veel populairder onder de kleine kinderen. Ook ik merk dat thuis.

Nu lees ik op www.nu.nl dat Disney Channel in september Disney Junior gaat introduceren voor de jongste TV kijkers. Disney Junior zal hiermee de welbekende Playhouse Disney vervangen. Vanaf 1 september kan ik mijn zoon van 2 jaar op regenachtige dagen dus blij gaan maken met kijk plezier van Disney junior, hij is gek op Mickey Mouse.

Of eigenlijk moet ik Mickey Muis zeggen, want zo noemt hij hem. Dit is begonnen nadat hij een erg mooi plastic servies kreeg van mijn zus. Rechtstreeks uit Parijs, uit de Disney winkel; van Mickey Mouse. Een bordje in de vorm van de kop van Mickey en een schaaltje in deze vorm en een mooie beker met Mickey in een auto. Geslaagd cadeau! Onze zoon begon net met praten, en het eerste wat hij zei: Muis. Ja en zie daar dan maar Mouse van te maken… niet dus. Dus vanaf nu is het Mickey Muis vanaf september op Disney Junior op de buis.

About Nienke

nschuil@hotmail.com'
Ik ben moeder van een dochter van bijna 5 jaar, die zich al heel wat voelt, en een zoon van nu ruim 2 die denk dat de wereld draait om het eten van snoepjes en koekjes. Ik werk part-time, 3 dagen in de week, op maandag en woensdag ben ik thuis bij de kinderen. Ik hou van schrijven, lezen, kletsen, koken, zoeken naar een nieuwe uitdaging, buiten zijn en leuke dingen ondernemen met de kinderen.

Check Also

Disney on Ice – Onvergetelijke Avonturen [verslag]

Jaaa Disney on Ice! Dat is echt altijd een feestje. Op vrijdagavond stapte ik met …