Nieuwe singel & nieuwe film van K3 [filmpje]

Gooi je armen in de lucht, draai je heupen los en begin de vakantie dansend en swingend met de nieuwe zomersingle van K3. De naam? ‘Waar zijn die Engeltjes’. K3 heeft het aanstekelijke nummer al voor de eerste keer live gezongen voor een zaal enthousiaste kinderen tijdens het Studio 100 Zomerfestival in Ahoy.

Deze singel wordt tevens de titelsong van de nieuwe film ‘K3 Bengeltjes’ die op 12 december 2012 uitkomt in de bioscoop. Benieuwd naar deze film? In deze videoclip zie je al de eerste beelden van dit nieuwe filmavontuur van Karen, Kristel en Josje.

About Mira Ahles

mira@dataunlimited.nl'
Getrouwd met Rikkert en moeder van 3 dochters: Janne (7 jaar), Robin (5 jaar) en Dide (3 jaar). Sinds deze zomer zijn we verhuisd van het stadscentrum naar het platteland. Een heel nieuw avontuur...

Check Also

All My Life: gebaseerd op een waargebeurd liefdesverhaal. Zakdoeken meenemen!

Sinds ik kinderen heb, of eigenlijk al vanaf dat ik voor de eerste keer zwanger …