Mijn kind leert lezen

In groep 3 leren alle kinderen lezen. Hoe dat gebeurt lees je in dit boek. Je neemt een kijke in de klas, maakt kennis met de lesmaterialen en ervaart zelf weer hoe lastig het leren lezen kan zijn. Daarnaast krijgt je tal van tips hoe je thuis de lees ontwikkeling van je kind kunt ondersteunen. Ook krijg je informatie over de ontwikkeling die je kind heeft doorgemaakt in de jaren voorafgaande aan het leren lezen en hoe het verder gaat vanaf groep 4.

Mijn kind leert lezen is hét boek voor ouders met een kind dat leert lezen!

Recensie
Wil je begrijpen hoe je kind leert lezen op school, dan is dit een geweldig boek. Mijn zoontje (4,5) is al volop bezig met letters. Ik wil hem hier graag in ondersteunen en uit het boek “Mijn kind leert lezen” kan ik veel tips halen, zodat ook ik hem kan leren lezen zoals hij dat straks ook op school geleerd krijgt.

Het boek beschrijft de lees- en taalontwikkeling van peuters, kleuters, kinderen in groep 3 en kinderen in groep 4/8. Er worden voorlees- tips gegeven maar ook tips hoe je samen met je kind kunt leren/schrijven. ‘Mijn kind leert lezen‘ is zeker boek die ik vaak zal gaan gebruiken de komende jaren.

Mijn kind leert lezen – Ed Koekebacker & Marion van der Meulen
Opvoedboek, paperback, 80 pagina’s, Zwijsen uitgeverij Cluster
Bestel dit boek hier via Bol.com>>>

Share

About Francien

francienhendriks@hotmail.com'
Mama van Dean (2007), eigenaar www.netgeboren.nl en www.bijzonderkraamkado.nl, samenwonend met Mike.

Check Also

Zelf leren lezen met Stink AVI’s

Echt leren lezen is vooral oefenen. Eerst met letters en klanken, daarna met woordjes. Voordat …

Share
Share