Wickie 4-in-1 speldoos – Studio 100 [Recensie]

Wickie spellendoosBij ons laatste pakketje met te recenseren producten zaten er een aantal boekjes, maar ook zat er een leuke vierkante doos in die direct de aandacht trok van onze oudste zoon van 4. Hé mam, dat is Wickie van de televisie! Ja klopt schat, en in deze doos zitten vier spelletjes die wij samen vandaag eens gaan uitproberen.

Nu waren dat voor hem gewoon een paar magische woorden in 1 zin; spelletjes spelen is hij namelijk dol op, en wij samen klinkt ook wel erg leuk, want dat betekent dat zijn kleinere broertje en zusje even niet mee mogen doen. En zo gingen we ons gezellig met z’n tweeën settelen aan de eettafel.

Hij mocht kiezen waar we mee zouden beginnen en dat werd Lotto. wickieEen beetje jammer dat ik won, want erg goed tegen zijn verlies kan hij nog niet, maar hij leert er wel steeds beter mee om gaan. Daarna speelden we Domino, wat hij won en dus kwamen we op een gelijkspel uit.

Memory was het derde spelletje en aangezien ik na de tweelingzwangerschap een geheugen als een zeef als cadeau meekreeg, was dit voor hem appeltje eitje! En zo was hij toch een soort winnaar, net als de stoere Wickie! En zijn prijs? Hij mocht zelf de mooie Puzzel maken, en zo hadden we samen alle spelletjes getest en gedaan.

Leuk zo’n spelletjesmarathon met je zoon. Hopelijk blijft hij zich dit straks als hij ouder is ook nog herinneren. Net als ik zelf nog heel goed weet dat wij thuis met heel veel plezier heel veel avonden en weekenden met spelletjes hebben doorgebracht.

Wickie de Viking 4-in-1 speldoos – Studio 100
Memory, lotto, domino en puzzel
Bestel de speldoos hier >>>>

IMG_5046

About Mirjam Gorter

info@dubbelgeluk.com'
Ik ben de Trotse Moeder van drie jonge kinderen waaronder een j/m tweeling. Op de website van Trotse Moeders schrijf ik stukjes over mijn leuke, hectische gezinsleven. Samen met mijn man hebben we het bedrijf Dubbelgeluk Tweelingwiegen waar we tweelingwiegen verhuren en tevens leuke kraamkadootjes verkopen. www.dubbelgeluk.com

Check Also

Speelgoed van het Jaar 2021 – puzzel – Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist

Escape Room The Game: Puzzle Adventures – Secret of the Scientist is Speelgoed van het …