Diepere emoties beter begrijpen – inzichtkaarten

Diepere emoties beter begrijpen – inzichtkaarten voor emotioneel evenwicht meer geluk en innerlijke rust, van Andrea Harrn, uitgebracht door Deltas zijn een aantal geplastificeerde kaarten, met op een kant een emotie met een bijbehorende tekening, en op de andere kant vragen en een tekst.

Deze inzichtkaarten bekijk / bestel je hier >>>>

Diepere emoties beter begrijpen inzichtkaarten voor emotioneel evenwicht meer geluk en innerlijke rust, van Andrea Harrn, uitgebracht door Deltas Diepere emoties beter begrijpen inzichtkaarten voor emotioneel evenwicht meer geluk en innerlijke rust, van Andrea Harrn, uitgebracht door Deltas

Inzichtkaarten -voor emotioneel evenwicht, meer geluk en innerlijke rust.
Je bewust zijn van je stemmingen, gedachten, gevoelens en emoties maakt je krachtiger. Het maakt je vaardiger om met relaties om te gaan, en met het leven in het algemeen. Deze kaarten geven je de kans om op een toegankelijke manier diepere kwesties aan te boren. Ze helpen je om gedachten en gevoelens die gepaard gaan met problemen, dillema’s en moeilijkheden beter te begrijpen en te verwoorden.

 

Kies de kaart die het beste aansluit bij hoe je je voelt of neem een willekeurige kaart uit de stapel en ga ermee aan de slag. Probeer de vragen op de achterkant zo eerlijk mogelijk te beantwoorden en gebruik de affirmaties om één te worden met je diepere emoties.

Diepere emoties beter begrijpen inzichtkaarten voor emotioneel evenwicht meer geluk en innerlijke rust, van Andrea Harrn, uitgebracht door Deltas

Mening: Toen ik de kaarten binnenkreeg, dacht ik dat ik ze kon gebruiken om over verschillende emoties te praten met de kinderen, maar daar is het veel te ingewikkeld voor. Je kunt ze natuurlijk als leidraad voor een gesprek gebruiken, maar in mijn gezin werkte dat niet. Ook de manier waarop ze eigenlijk gebruikt moeten worden, spreekt me niet aan, maar voor mensen die dat wel prettig vinden is het een kwalitatief goed en uitgebreid pakket kaarten.

Bekijk op bol.com

 

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 16 jaar.

Check Also

Als Verdriet op bezoek komt

Ons gezin heeft door het overlijden van een vriend met ALS de afgelopen weken veel …

Share
Share