9maandenbeurs

Extra editie Negenmaandenbeurs

De Negenmaandenbeurs is elk jaar weer een groot succes. Dit is het grootste evenement op het gebied van zwangerschap, baby’s en (aanstaande) moeders. Hier kun je terecht voor stylingsadvies voor de babykamer, zwangerschaps- en babykleren, vragen voor deskundigen, scherpe beursaanbiedingen en leuke modeshows. Ook TrotseMoeders.nl is elk jaar te vinden met een stand op deze sfeervolle beurs.

Er zou sprake zijn om in het najaar van 2012 een extra editie van de Negenmaandenbeurs te houden in de Rai. Zij hebben de mogelijkheid voor de extra editie uitgebreid bekeken maar het gaat niet meer lukken om dat dit najaar al te realiseren. Ze zouden dan niet de kwaliteit kunnen bieden die de klanten van de beurs gewent zijn, wat natuurlijk wel erg belangrijk is. Daarom wordt de extra editie van de Negenmaandenbeurs verplaatst naar het najaar van 2013.

Natuurlijk zal ook in het voorjaar de traditionele Negenmaandenbeurs weer te bezoeken zijn in de Rai in Amsterdam. De datum van dit leuke evenement is zelf al bekent. Je bent hier namelijk welkom van 20 tot 24 februari 2013. Natuurlijk zullen wij van TrotseMoeders.nl hier ook bij zijn, met natuurlijk een hoop leuke beursaanbiedingen. Het zou dus leuk zijn als jullie ons zouden komen bezoeken!

Voor meer informatie over de Negenmaandenbeurs kun je kijken op www.negenmaandenbeurs.nl

About Glynnis

glynnisclaver@msn.com'

Check Also

NegenMaandenBeurs 2017 [verslag]

Allereerst wil ik graag vertellen wat een goede service bij RAI Amsterdam: we werden hartelijk …