Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-Spel

Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-SpelKijk mee met Winnie de Poeh en Knorretje, terwijl ze door het Honderd-Bunders-Bos wandelen en hun vriendjes ontmoeten op hun weg naar de rivier.

Recensie
Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-Spel is een superleuke doorkijkboek. Omdat er gaten in de bladzijdes zitten, kun je van alle bladzijdes al een gedeelte zien. Zo krijgt het boek echt diepte in de tekeningen. Dit zorgt ervoor dat het boek ook gelijk een stuk leuker voor kinderen wordt. Het is immers niet een standaard boek, met normale bladzijdes erin.

Mijn dochter van 2 jaar keek wel even raar op, toen ze de bladzijdes met gaten erin zag. Ze dacht er even over na en begon toen heel hard te lachen; “Hu…zit gat in. Dat klopt toch niet?” , zei ze. Maar nu ze weet dat dit in dit boek zo hoort, vind ze het erg leuk. Regelmatig pakt ze dit boek weer, om nog even naar het boek te kijken met de gaten erin.Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-Spel is een origineel, leuk en kleurrijk boek voor kleine kinderen. (en stiekem ook een leuk boek voor mezelf als moeder).

Wat een mooie dag voor het Poeh-Tak-Spel – A.A. Milne
Prentenboek, hardcover, 10 pagina’s, Van Goor

Lees ook:
Rikki en de eekhoorn
Bout en Moertje
Brrrr: de kindereter

Share

About Rolanda

rolanda@casema.nl'
Moeder van 2 kinderen; een dochter van 5 jaar en een zoon van 7 jaar. Alweer bijna 4 jaar schrijf ik voor TrotseMoeder.nl. Ik vind het dan ook super dat ik op TrotseMoeders.nl mijn grote hobby schrijven volop kan vervullen.

Check Also

Een tegen allen, leven in groep of (bijna) helemaal in je eentje

Ik ben 43 jaar en nog steeds dol op prentenboeken. Jarenlang ben ik juf van …

Share
Share