De blije baby

de-blije-babyDe omschrijving achter op het boekje de Blije baby belooft simpele maar werkzame oplossingen voor veelvoorkomende problemen die ouders van baby’s ervaren. Tips van ouders voor ouders, die baby’s echt blij maken. Alles over: de eerste dagen, luiers en dergelijke, eten en voeding, goed slapen, in bad, aankleden, dagelijkse routine, tandjes, huilen, gezondheid, naar de oppas.

De blije baby is een klein, dun, handzaam boekje dat je makkelijk even doorbladert. Voor zo’n klein boekje staan er verrassend veel onderwerpen in. Mij viel het zelf een beetje tegen hoeveel van die informatie er ook echt nieuw voor me was. De meeste tips vond ik vrij algemeen en heb ik al wel vaker ergens gelezen. De vormgeving is eenvoudig, geen boekje dat er uitspringt voor mij, maar wat wel leuk is om als kraamcadeautje te krijgen.

De blije baby is leuk om een keer door te bladeren of om cadeau te doen aan mensen die voor de eerste keer vader/moeder worden.

 

De blije baby – Annechien Tervelde
Opvoeden, hardcover, 72 pagina’s, Forte Uitgevers B.V
Bestel dit boek hier>>>>

 

About Tamara Grevers

tamaragrevers@gmail.com'

Check Also

Muurtje verven? Doe het zelf!

De mooiste verf voor jouw muren Een muurtje verven? Doe het zelf! Een muur verven …