No Time To Die – titelsong nieuwe James Bond film, gezongen door Billie Eilish

Mijn 13-jarige dochter is al een tijd fan van Billie Eilish, vandaar dat ik al van haar gehoord had en muziek van haar kende, voordat bekend werd dat zij de titelsong van de nieuwste James Bond film gaat zingen. Deze titelsong heeft dezelfde naam als de film: No Time To Die.

Billie Eilish
Billie Eilish is daarmee de jongste artieste ooit die een James Bond titelsong mocht maken. En dat is een hele prestatie, evenals de 5 Grammy Awards die ze onlangs won. De theme-song is op 14 februari om 01.00 uur verschenen. Billie heeft het lied samen geschreven met haar oudere broer Finneas.

Hieronder kun je No Time to Die beluisteren:

No Time To Die
In de 25e James Bond-film NO TIME TO DIE heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Daniel Craig
In NO TIME TO DIE keert Daniel Craig terug voor zijn vijfde film als Ian Flemings James Bond 007. De cast bestaat verder uit Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Billy Magnussen, Ana de Armas, Rory Kinnear, David Dencik, Dali Benssalah, Jeffrey Wright en Ralph Fiennes.

Tot slot nog de trailer van No Time to Die:

Share

About Karina Frijters

ccpm.ahles@gmail.com'
Mijn naam is Karina, ik ben uitgever van onder andere TrotseMoeders.nl en TrotseVaders.nl maar vooral de Trotse Moeder van drie prachtige kinderen: een zoon van 19 jaar en een tweeling (meisje en jongen) van 17 jaar.

Check Also

Hotel Transsylvanië Op Zijn Kop – nieuwe film – nieuwe trailer

Het lijkt er op dat het het laatste hoofdstuk van de Hotel Transsylvanië-filmreeks gaat worden: HOTEL TRANSSYLVANIË …

Share
Share