3G en 4G, nu zelfs in zee!

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-8Mensen die wel eens naar een Nederlands strand gaan weten het: in de verste gebieden van ons land (gezien vanaf het centrum), is er vrijwel geen bereik, ongeacht welke provider je hebt. Vodafone heeft daar verandering in gebracht en wij mochten dat, namens Trotse Moeders, gaan testen op het schoonste strand van Nederland: het strand van Domburg!

Domburg is de oudste kustplaats van Zeeland en vooral bekend als badplaats vanwege het brede zandstrand met prima voorzieningen, zoals speeltuintjes op het strand, veel openbare douches en toiletten en een comfortabel houten looppad, waardoor je vlot kunt doorlopen naar een rustig plekje, ook op drukke dagen.

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-6

We kregen van de uiterst vriendelijke en deskundige strandwachten een KiGo watch, een ‘horloge’ wat (kleine) kinderen om kunnen doen, wat voorzien is van een Vodafone SIM-kaart en gps en waarmee je dus je kind(eren) prima kunt spotten, bijna tot op de meter nauwkeurig. Handig wanneer je van die watervlugge kindjes hebt, die snel uit het zicht verdwijnen!

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-1

Overigens mochten we van hen ook een kijkje nemen in het strandwacht-huis, bij de uitkijk en bij alle ruimtes waar gewerkt / voorbereid en schoongemaakt wordt, erg leuk, en niet alleen voor de kinderen!

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-5 vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-7

Mijn kinderen hebben een zwemdiploma en met hen kun je ook degelijke afspraken maken, dus voor ons was de KiGo vooral een middel om te kunnen zien of het netwerk zo goed is als Vodafone belooft. Mijn zoon en mijn dochter kregen er allebei één om hun pols. App geïnstalleerd op mijn smartphone en ik kon lekker in een gezellige strandtent gaan zitten terwijl zij hun opdracht gingen vervullen: spelen!

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-3 vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-9

Terwijl ik van mijn verse jus d’orange genoot, kom ik zien waar mijn kinderen waren. En wanneer ik dan in hun richting speurde, zag ik inderdaad nog net het blauw van het ‘Vodafone kinderbrigade’ shirt van mijn dochter. Wanneer ik het gezellig vond dat ze even wat kwamen drinken, kon ik hen een afbeelding sturen en kwamen ze ook even terug. Of ze stuurden een afbeelding terug, waaruit ik kon opmaken dat ze pas later kwamen 😉

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-2 vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-10

Op geen enkel moment is het contact verloren geweest, zelfs niet toen ze IN de zee gingen. Dat geeft wel aan hoe goed het 3G en 4G netwerk van Vodafone het hele gebied van het uitgestrekte Domburgse strand dekt. Overigens geldt dat voor meer stranden van Walcheren en Noord-Beveland (Zeeland).

vodafone-domburg-zeeland-4g-3g-internet-bereik-test-copyright-trotse-moeders-4

Vodafone heeft de Trotse-Moeders-strandtest in Domburg ruimschoots doorstaan. Een prettig idee voor alle vakantiegangers die ook aan het strand bereikbaar willen zijn!

Wil je weten hoe Vodafone dit praktisch mogelijk heeft gemaakt? Klik dan hier >>>>

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

100 Maritieme Uitvindingen

Niet alleen voor Vaderdag een goede tip, maar heel prettig om in huis te hebben: …