bol.com: zwangerschapskleding aan collectie toegevoegd en kindercollectie uitgebreid! [verslag van een styling-verwenmiddag & fotoshoot]

Goed nieuws voor alle (toekomstige) Trotse Moeders! Vanaf nu kun je ook zwangerschapskleding bestellen bij bol.com ! En de kindercollectie is uitgebreid; vanaf nu kun je kinderkleding bestellen in de maten 38 (!) voor de kleinste prematuurtjes, tot de grootste maat 176. Door deze uitbreiding zijn er ruim 100.000 artikelen te bestellen bij bol.com, in de meest uiteenlopende categorieën. Dat is iets om trots op te zijn!

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-9

Ter introductie hiervan werd er een leuke middag georganiseerd bij “De Kleine Parade” in Amsterdam. styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-1Verschillende bloggers en hun kroost waren uitgenodigd om dit mee te “vieren”. En wat een leuke locatie was dat…een kidsconceptstore…een winkel, café en atelier in één…

Terwijl de bloggende mama’s mee werden genomen voor verschillende presentaties, werden de kinderen bezig gehouden met een workshop FINGERPAINTING FOR KIDS door Craft Citizens ( www.craftcitizens.com ), daar hebben we dus geen kind aan gehad!

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-14styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-4styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-16

De eerste presentatie werd gegeven door Marjolein Verkerk van bol.com. Interessant om het verhaal ACHTER bol.com te horen, want laten we eerlijk zijn ; iedereen kent het en koopt er, in ieder geval 6.000.000 mensen in Nederland, maar wat weten we er verder over?

In het kort komt het erop neer dat ze in 1999 in Nederland zijn begonnen en inmiddels maar liefst 1000 werknemers hebben. In de rest van Europa liep het niet zo geweldig als bij ons en nu is bol.com alleen nog in Nederland te vinden. Per dag bezoeken wel 1.000.000 mensen de site…. en dat zal alleen nog maar meer worden nu er positiekleding en een uitgebreidere kindercollectie is toegevoegd.

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-5

Daarna kreeg Frederieke Wieberdink van kindermodeblog.nl en Mama Glossy het woord, terwijl wij een overheerlijk stukje chocolade/walnotentaart voorgeschoteld kregen!

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-11

Zij vertelde vroeger als kind altijd al een uitgesproken mening over kleding te hebben en dat ze “redacteur” van haar eigen krantje was….iets wat later heel goed van pas bleek te komen ? . Ze heeft een eigen blog ; kindermodeblog.nl met ruim 14.000 likers. Ook werkt ze voor Mama Glossy. Kortom, ze houdt je op de hoogte van alles wat “hip & happening” is op het gebied van kindermode.

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-17

Vanmiddag was het ook haar taak om onze kinderen te stylen voor een fotoshoot, uiteraard in kleding welke vanaf nu verkrijgbaar is bij bol.com.

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-12styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-13

Om beurten werden onze kinderen omgekleed en gefotografeerd, terwijl de anderen nog lekker door konden spelen en knutselen. Per kind werd er gekeken naar wat er het beste bij ze paste en het resultaat mocht er zijn!

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-2

Vooral Josephine (onze oudste) was helemaal in haar element …. die is dol op mode en camera’s haha…

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-6

Alles wat mijn meiden hier aan hebben is te bestellen op bol.com/kinderkleding. Tja…en dan ben je echt die TrotseMoeder ?….

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-10

kinderkleding actieWat misschien wel leuk is om te weten, is dat je je aankoopbedrag aan kinderkleding gekocht tussen 23 februari en 28 maart 2016 terug kunt winnen (tot €100,-)!

Wat je daarvoor moet doen? Maak een foto van je kind in zijn/haar nieuwe outfit en mail deze met een kopie van je factuur naar outfitwinnen@bol.com, ovv “Winactie kinderkleding bol.com” en overtuig ze in de mail waarom JIJ moet winnen. Vervolgens deel je de foto op social media met de hashtag #outfitbolcom …. succes!

Nadat alle kinderen aan de beurt waren geweest, restte ons nog 1 presentatie, van Xelly Cabau van Kasbergen. Wij dus nog even terug naar de presentatieruimte en de kids nog even vingerverven en met fruit stempelen in het café-gedeelte…

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-18

Xelly (mag ik hier zeggen het zusje van Yolanthe? Anders vragen jullie je dat waarschijnlijk toch af…)
styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-15 Haar verhaal ging voornamelijk over huidverzorging en make-up tijdens de zwangerschap. Tijdens een zwangerschap kan je huid vetter worden en je kunt last krijgen van een zwangerschapsmasker en pukkeltjes. En Xelly vertelde de “do’s en dont’s” in deze gevallen.

Om er verzorgd uit te zien, ondanks minder tijd met een kleintje, hanteert ze 5 stappen ; dagcrème, foundation, lips & cheeks, browgel en concealer….

Ze attendeerde ons erop dat dat ook wel gewaardeerd wordt door onze mannen, maar om eerlijk te zijn vind ik het nog best een hele uitdaging om als jonge moeder elke dag deze 5 stappen te doorlopen haha! Maar misschien ligt dat aan mij hoor, ik kom niet verder dan mascara en lipstick en als we een verjaardag of feestje hebben een keer oogschaduw erbij, maar dan houdt het wel op… Xelly heeft een boek geschreven, “make-up” , ook te bestellen op bol.com!

En na deze leuke middag kregen wij nog een goedgevulde goodiebag mee naar huis, met oa een bol.com cadeaukaartje en voor alle kinderen een item uit de kindermodecollectie.

styling-fotoshoot-kinderkleding-zwangerschapskleding-bol-com-verslag-copyright-trotse-moeders-3
Behalve ik waren ook allevier mijn meiden heel blij met hun cadeaus….vooral Floortje; die was helemaal ondersteboven van haar B.NOSY jurk met ananas! En Daphne was blij met haar gestippelde jurkje van little label….die loopt het liefst altijd in een jurk of rokje, dus dat kwam mooi uit. En Josephine en Babette kregen een singlet van Tumble ‘N Dry en een jumpsuit van Blue Ridge en aangezien zij ongeveer dezelfde maat hebben kan er lekker uitgewisseld worden…..ik zeg LAAT DE ZOMER MAAR KOMEN!

Share

About Redactie

redactie@trotsemoeders.nl'
De redactie van TrotseMoeders schrijft over algemene onderwerpen, vaak op basis van een nieuws uit andere bronnen of persberichten. In deze artikelen worden over het algemeen geen eigen meningen, stellingen of reviews gegeven.

Check Also

Vlaggen voor op een kinderkamer

Wie aan decoratie denkt, komt al snel op foto’s voor aan de muur uit, of …

Share
Share