BOEM

BOEM. Een vrolijke kettingbotsing.

Recensie:
In dit leuke, vrolijke boekje staat bijna geen tekst. Het enige wat er staat is BOEM en IIIII.
Het geeft dus de ouders en de kinderen de creativiteit om zelf de tekst te bedenken en te benoemen. De verschillende auto’s met de dieren erin maken steeds een botsing. De rij met botsingen wordt steeds langer. Alle auto’s hebben iets anders aan boord. De lading van de achterste auto komt steeds terecht in de auto’s ervoor. Dit geeft een grappig effect!

De auto met autobanden botst op de auto met giraf erin. Daarna heeft de giraf alle banden om zijn nek.
Aan het einde is er een bladzijde wat je helemaal kan uitklappen. Hierop staan alle dieren met de auto’s en de “schade” wat het tijdens de botsingen heeft aangericht. De tekeningen zijn erg leuk en vrolijk gemaakt. Ik vind BOEM een erg leuk, fantasierijk en vrolijk prentenboek!

Boem – Leo Timmers
Prentenboek, hardcover, 48 pagina’s, Querido
Bestel dit boek hier via Bol.com >>>

About Bianca

bianca.hudepol@gmail.com'

Check Also

Waar moet je op letten bij de aanschaf van een gezinsauto?

Is er een kleintje op komst? Dan is het slim om eens kritisch naar je …